Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS sınavında başarısız oldum. Açıköğretim fakültesine girebilir miyim?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ygs sınavına girdim ve malesef barajın altında kaldım...

1- tercih yapabiliyor muyum?

2- açıköğretim fakültesine direk olarak girme gibi bi şansım varmı yoksa seneye sınava girip barajı geçmekmi gerekiyor?

benim bi arkadaş bana dediki direk olarak girebiliyorsun açıköğretim fakültesine barajın altındada kalsan girebiliyorsun dedi bu konuda bilgisi olanlar yardımm plss?

açık üniversiteye girmek istiyorum

arkadaşlar yüzde 79 rapor oranım var üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ama ygs ye girmeden üniversiteli olabilirmmiyim

Açıkögretim fakultesi için baraj 140 bu puanı geçtiysen girebilirsin.Ygs girmeden üniversiteye girilmez

uuzlme yavv belkii senyyee orgunn egtimm tutturruusnn:Dherseyde bir hayir varr kac puan aldinkii su ygs den

meslek lisesinde mezun olanlar 2 yillk üniversiteye geciş yapabilir. meslek lisesi den dişindaki herhangi bir lise ise seneye basvurabilirsin

ticaret meslek lisesi mezunuyum ben... başvurabilir miyim.. başvuru yapamam mı..bu konuda net bi bilgiyi nerden öğrenebilirim ??

2 yillik üniversiteye basvurabilirsin. ÖSYM verilen kiapcilikta 4-A tercihlere bakabilirsin.

2 yıllık olsun yeter bana :) bugün gideyim açıköğretim kurumuna detaylı bi biçimde öğreneyim en iyisi

veee açıköğretim fakültesine yerleşmiş bulunmaktayım :)) ama bilmediğim bi bölüm :D BİLGİ YÖNETİMİ (UZAKTAN EĞİTİM):) hayırlısı olsun benim için :))

byrm_yucel;

Yazınızı okudum tam benim kafamdaki soru işareti bu açık öğretimden üniversiteyi tamamlamak istiyorum fakat işler güçler pek ders çalışamıyorum.E meslek lisesi mezunuyum 2 yıllık sınavsız geçiş hakkımı kullanmadım.40tl yatırdım ygs için bu yıl herhangi bir başarısızlıkta bahsetmiş oldugunuz gibi acık öğretime başvuru yapabiliyormuyum.İş yerindeki bir arkadaşım 10tl yatırdıgını bahsetti acık öğretim için benim kafama pek yatmadı soru işaretini çözmek için araştırma yapınca yazınızı gördüm.Eğer böyle birşey varsa benide bilgilendirin lütfen kısa sürede görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Üst Alt