Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS için engelli bildirimi 1 gün sonra ulaşmış..?

Yorgun yürek

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ygsye başvururken engelli olarak işaret koyulmamış. ben ygsye engelli raporumu ve başvuru formunu baş vuru tarihinden bir gün sonra 19 ocak günü gönderdim ama 20 ocak günü ulaşmış işleme alınırmı?:confused::confused::confused:

Bendede aynı durum var , Ösym yi aradım , size olumlu yada olumsuz dönüş yapılır , yüzde 99 gönderdiğiniz evrak kabul olur dediler . Zaten okuldan basvuru yaptım ve raporumun fotokopisini aldılar , inşaallah olur .

Ben de 19 ocakta gönderdim APS ile ama 1 haftada ulaşır dediler o nasıl 1 günde ulaştı? :)
Kabul edilir çünkü başvuru tarihi süresi içinde gönderilecektir diyor.
Son güne kadar ÖSYM'ye ulaşmış olsun demiyor.
19 Ocak da başvuru tarihi içinde olduğuna göre kabul edecekler mecbur

ben 19 ocak pazartesi günü gönderdim bana salı günü saat onda ulaşır dediler aceba zamanı geçtiği halde kabul edilirmi?

sağ bacağımda dizüstü protezi var evrak göndermedim göndermeli miydim ?

Eğer sınavda herhangi bir uygulama istemiyorsanız göndermenize gerek yoktu.
Tekerlekli sandalye kullananlar yada cihaz, alet vs kullananlar okuyucu isteyenler vs göndermek zorundaydı..

Ben de ek bir uygulama istemiyorum sınava normal gireceğim ama
ÖSYM'de engel bilgilerim bulunmadığı için gönderdim.
Hem Kazanırsam harç vs indiriminden yararlanırım hem de sitede engel bilgilerim olsun dedim.
Bilgilerim de şu an ÖSYM'de görünüyor.
Yorgun yürek sizin de ulaşmıştır büyük ihtimalle

doğrudur geçen gün siteye baktım engel bilgilerim gözüküyor. peki ekpss ile ilgili tercihler nezaman başlıyor ben lise son sınıfta olduğum için tercih yapabilirmiyim sınavdan 75 aldım bir yeri tutturup atanmam mümkünmüdür bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?

Bilgilerim sistemde görünüyordu zaten ama şimdi de arayıp dilekçe faxlamamı istediler.
Normalde duyurularda fax kabul edilmiyordu.
Ben postayla gönderdim bilgilerim güncellendi şimdi fax istiyorlar ne yapıyor bunlar :)

Üst Alt