Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS engelli olarak kaydolma prosedürü..?

Konular
10
Reaksiyonlar
3
ygs ye girmek istiyorum internetten başvurumu yaptım ama engelli kısmı yok engelli belgemle birlikte dilekçe yazıp göndereceğim onlar sisteme kaydederler mi başvurumu silmem gerekir mi aisten

engelli ygsde farketmiyor o benim bildiğim kadarıyla yanlış bilgilendirmiş olmuyımda .

Ygs

ygs başvurusna rapor ilemi başvuracağz ??

raporu falan verince farklı salonda giriyo engelliler mesela lys de lavabo yasak ama engelli başında bi kişiyle de olsa çıkabiliyo

ösym aday öğrenci bilgi sistemine girin ordan sağlık bilgieri bölümüne ulaşın ve gerekli yerleri doldurun. Gireceğiniz okul da ilk kata veriliyorsunuz ve sınıfınızda bizim gibi engelli arkadşlar bulunuyor. Çok da bir fark yok ama sağlık durumunuz yürümenize kat çıkmanıza engel değilse bu işlemi yapmamış olmanız bişey kaybettirmez size

Üst Alt