Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetişkin Görme, İşitme ve ortopedik engelliler için ücretsiz okuma-yazma eğitimi kursları [Duyuru]

ECE

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Yetişkin Görme, İşitme ve ortopedik engelliler için ücretsiz okuma-yazma eğitimi kursları [Duyuru]

İlköğretim çağını geçmiş, okuma-yazma veya çok az bilen engelli bireylerin, Açık İlköğretim Okuluna devam edebilmelerine yardımcı olmak, öğrenimleri esnasında görme engelli olan vatandaşalrın Braille (kabartma) okuma-yazma öğrenmelerini sağlamak amacıyla;
görme engelli bireyler için Ankara/Göreneller Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda;
işitme engelli bireyler için Ankara/Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlköğretim okulu'nda;
ortopedik engelli bireyler için ise Ankara/Altındağ Doğan çağlar ortopedik Engelliler İlköğrtim Okulu ve Meslek Lisesi'nde
23 Haziran-29 Ağustos 2008 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Dikkate Alınacak Esaslar:
1- Müracaat sayısının en az 10 kişi olması halinde kurs açılabilecektir.
2- Daha önce bu kurslara katılarak ikinci kademe belgesi alanlar tekrar bu kurslara alınmayacaktır.
3- Kursa katılan kursiyerlerin yeme, yatma ve benzeri ihtiyaçları kursun yapılacağı okullar tarafından karşılanacaktır.
4- Kursa katılım için 02 Haziran 2008 tarihine kadar adı geçen okullara doğrudan müracaat edilebilecektir.

ÖNEMLE DUYURULUR

Üst Alt