Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı için muhtaçlık belgesi nerden alınır?

emrkar

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sgk'ya başvurdum benden "Erkek yetim 74 mad kapsamında muhtaçlık istendi" diyor, ben 5 ay önce kaymakamlıktan başvurmuştum ama sonuç çıkmadı (aradım cevap gelmiyor diyor) bu belge tam olarak nereden alınır, ve içeriği ne olmalıdır. Lütfen Acil ama acil yardım.

e-devlet üzerinden alabilirsiniz, muhtarlığa gidip imzalatman gerekiyor. Ya da doğrudan muhtarlığa başvurabilirsin. emrkar

Cevabınız için teşekkür ederim, fakat e devlette arıyorum böyle bir belge bulamadım :(

Muhtarlıktan 2021 in 8. ayında almıştım bir belge acaba onu mu istiyor anlamadım ki :S

emrkar SGK bölümüne girdiğinizde formlar kısmını inceleyin. Muhtaçlık belgesi için istenen bilgileri doldurmanız halinde oluşturulması gerekiyor. Muhtardan aldığınız belgede ne yazıyor, aradığınız belge olabilir.

Üst Alt