Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı amaçlı heyet raporu için SGK'dan alınan sevk'in süresinin geçmesi

nameless1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar aşağıda anlatacağım sorun için ACİLEN yardımlarınızı rica ederim .

Benimle yaşayan erkek kardeşime yetim maaşı bağlatabilmek amacı ile heyet raporu için SGK'dan sevk almıştım .(Anne , baba vefat etti). tüm doktorları tamamladık ancak psikiyatri 6 ay takip verdi , takip süresi bitti Psikiyatri Konseyine sevk edildi ancak

Hastane sağlık kurulundaki memurlar ; Heyet raporu başlangıç tarihinden itibaren 45 gün geçerlidir. SGK'dan tekrar sevk alıp bütün işlemleri baştan başlatın diyorlar

SGK ise 6 ay önce aldığınız sevk geçerlidir bu sevk ile devam edilir diyor

25 şubat günü psikiyatri konseyine girecek kardeşim , o tarihe kadar sorunu çözmem lazım ama ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan var ise acilen yardımlarınızı rica ediyorum , şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

Benzer sorunu olanlara yardımcı olmak adına nasıl sonuçlandığını anlatayım . SGK'ya gittik yeni bir sevk aldık o sevk ile yeni bir sağlık kurulu muayene fişi aldık , psikiyatri konseyine yeni fiş ile gittik altına 6 aylık takip gerekir yazan eski fişi koyduk. psikiyatri konseyi yeni fiş üzerine tanıyı yazdı ve özür oranını verdi .daha önce gezmiş olduğumuz tüm doktorları yeniden gezmemiz gerekiyor , tahliller vs de yeniden yapılacak

Üst Alt