Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni trafik kanunu için öneriler geliştirelim mi?

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
AB uyum yasaları cercevesinde yani bir trafik yasası oluşturulacak bizde bu arada boş durmayıp ilgili birimlere bir kez daha H sınıfı saçmalıgını son bulması için mailler atsak olmaz mı?

İlkercim, bu tasarıya dair bilgi bulamadım? Metne ulaşabildin mi sen?

Hemde hemen başlayalım. Trafik kanunu her zaman çıkartılan bir kanun değil.Fırsatı kaçırmayalım. Zaten belli çalışmalar vardı sanırım, Bülent bey bunları gündeme getirsin gerek bunların ve gerekse yeni konuların üzerinde yazışıp metni komisyona ulaştıralım

eger gerçekten trafik yasaları değişecekse gerçekten engellilerin bir çok sorunun giderilmesi gerekiyor

ilk başta bu araçların sadece engellilerin kullanması saçmalıgına son verilmesi gerekiyor kişinin eşi çocugu kardesi nin mutlaka izin verilmesi gerekiyor

ewt bu konudakı calışmalara destek olalım arkadaslara katılıyorum

kunta arkadasın degindigi konuda cok gereklı

rapor oranı düşürülsün

araç alımında

Sanırım H sınıfı ehliyet konusunda herhangi bir plan yok. Olsaydı bence eyleme geçilebilirdi. Eylem planına baktım, buraya da koymak istedim ilgisini çeken olabilir diye. AB stratejileri çerçevesinde yapılacaklar uyum yasaları o kadar maalesef. Bu eylem planından yola çıkılarak değil ama başka bir yöntem izlenerek belki yapılabilir. Tamamen bir tahmindir. :)

http://www.abgs.gov.tr/files/strateji/2010_2011_eylem_plani.pdf

Delıkanlı gıbı karsılarına dıkılen adama tır surdursunler ama sen araba kullanamazsın ehlıyet alamazsın demesınler ornek bana ehlıyet alamazsın dıyenler karda kışta yokusta bayırda tır surdurun tıcarı taksi kullandırın sızı kapak edeyım? oncelıklı konulardan bırısı ıspata dayalı ehlıyet olsun

Üst Alt