Merhaba herkese
Basitce vergi indirimi basamak arttirim asamasi ,yeni rapor sunus nasil yapilir kismini soracagim.Benimkine benzer bir durum goremedim ,yardiminizi rica ederim.
Epilepsi hastasiyim , ilk nobet 30/10/17 arada.bir suru nobet ,bir suru eeg ,mri vs sonumda teshis 10/08/18 koyulabilri
GİB e vergi indirimi icin eylul 18 basvurdum ,hastane 40% olarak ,2 yil sureli verdi ve Ankara gönderildi .Su an hala gelisim bekliyorum . Hastalik ve nobet orani artti ve ayni devlet hastanesinden gecen hafta tekrar rapor başvurusu yaptim , kendi dr umdan da hastaligin gecici olmayacagi ve ekstra sonuclar aldim.Oradan su an da ocak 19 tarihli 70% ve surekli rapor verilecek gibi gozukuyor.Bunu Ankaraya guncelleme icin yollamak istiyorum ,izlemem gereken yol nasil olmali?
Aklima 3 yol geliyor
Once Ankara sonuc bekleme ,sonra sonuca gore ,eger surekli ve 40% onaylandiysa istanbul vergi dairesi uzerinden yeni raporun gönderilmesini istemek mi ?
Yine ilk adim gibi sonuc beklemek ,2 yil sureli onaylandiysa , bekleyerek yine Ocak 19 tarihli raporu gondermek mi? ki bu sefer tarih sorun olabilir gibime geliyor?
Yada sonucu beklemeden, istanbul vergi dairesi ile goruserek ,dosya guncellemeai talep ederek direk yeni raporu mu gondertmek mi?
Zamaniniz ickn cok tesekkur ederim