Arkadaşlar ben 2004 yılında göz arızam sebebi ile izmirde bir hakem hastaneye başvurdum ve %40 raporu aldım.O şekilde özürlü olarak özel bir şirkete girdim.Şu an devlet memurluğu için başvuru yapacaktım ama benden yeni tarihli bir rapor istediler.Yani eski rapor geçersiz kılınıyormuş,aynı şekilde tekrar ben dilekçe yolu ile hastanenin yolunu tuttup ama bana ne denilsin ki bu rapor aynı şekilde verilmez %20 filan ancak alırsın bunu söyleyen ise göz heyetinden bir doktor.Uğraşmana ve macera aramana gerek yok diyerek bakmadılar bile.ARkadaşlar bu şekilde raporu düşen başka bir arkadaş varmı içinizde ? Yani 3 sene önce %40 verilen bir rapor nasıl olurda bir anda düşebilir(Hastalığımda kalıcı)
Peki eski rapor bundan sonraki müracaat edeceğim yerlerde geçersizmi olacak?Benden her seferinde yeni bir rapor isteyeceklermi ? beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim saygılarımlaaa.
Peki eski rapor bundan sonraki müracaat edeceğim yerlerde geçersizmi olacak?Benden her seferinde yeni bir rapor isteyeceklermi ? beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim saygılarımlaaa.