Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Astra Sports Tourer hakkında yorumlarınız

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Öncelikle seçiminizin hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim,
hocam benzinli araca hiç bulaşmayın dizel alın bütçenizi düşünün derim sizlere.

güzel araba, olumsuz yanları; çok yakıyor, biraz uzun bir araç şehiriçi park yaparken zorlar, performans orta seviye

ben de bu arabayı beğendim. 1400 cc turbo motoru var , benzinli 140 beygir basıyor. güzel bir araç ama çok yakar diye vazgeçtim. gittim Toyota Corolla aldım.

opel - chevrolet markaları GM'un bu markalar iyidir yalnız; motor subapları magnezyum alışımlı olduğu için lpg de 60-80.000 km den sonra sübap başlıkları erimesi oluyor deniyor canlı olarak görmedik ancak tedbir olarak çelik sübap başlıklarını lpg ye dönüşümde taktırdıktan sonra sorunu kalmıyor yada 100.000 -150.0000 km lere kadar öteleniyor deniyor. olaki bu sorun oluştu 1.000-1.500 tl masrafı oluyormuş çokta abartılı değil. bi cep teline 1000 tl verince koca bi arabaya 1500 tl v.s. vermek zor olmasa gerek bana göre :)

Bunu alacağına Renault Megane Sport Tourer al, hem dizel hem otomatik.

Üst Alt