Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaz tatilimizin kara yazıya döndüğü o gün [O an]

dua

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
hepimizin içi kıpır kıpır heyecan doluydu.. nasıl olmasın ki, kardeşimin düğünü yaklaştıkça heyecanımız da artıyordu. 18 saat uzaklıktaki memleketime gitmek için gün sayıyorduk. eşim işinden dolayı gelemeyecekti. ben ve çocuklar gidecektik. aslında çocukları götürmeyecektim. ben düğünü yapıp dönecektim. onların yalvarmasına dayanamayıp 18 haziran gibi yola çıktık.
ve nihayet memlekete varmıştık. kardeşimin nişanlısı karadeniz bölgesinde yaşıyor ve bize 10 saat uzaklıkta. bir düğün de orada olacaktı. çocukları teyzesine bırakıp annemle beraber kızın memleketine düğün hazırlığı için gittik.b abam kardeşlerim ve çocuklar düğünün olacağı günün sabahı yola çıkıp özel arabalarla geleceklerdi. biz düğün hazırlığını ve kına gecesini yaptık. sabah bizimkiler gelecekti ve düğün yapılacaktı. o gece kız kardeşimle konuştuk. yola çıkarken çocukların sağlık karnesini almasını söyledim .ne olur ne olmaz diye.
2 araba sabah ezanıyla yola çıkmışlar. çocukların bindiği araba amcamın arabası. amcam, babam, çocuklar ve teyzesi 5 kişiler. 3 saat kadar yol aldıktan sonra diğer arabadakiler kahvaltıya yer ayarlamak için önden gidiyor. ehliyeti olan ama hiç arabası olmayan babam arabayı alıp sürüyor. yol çalışmasının olduğu bir yerde sollama yapıyor ama karşıdan araba görünce panikliyor ve araba kontrolden çıkıp eşilmiş olan taşlı bir tepeye vuruyor..
küçük kızım ve teyzesi kapıdan fırlıyor. amcam ve babanda emniyet kemeri takılı bir de hava yastıkları açılıyor. büyük kızım ise arabanın içinde oraya buraya çarpıyor. o an olan oluyor zaten.
yol yapan işçiler koşuyor. babam önden giden kardeşimi arıyor. şok olan doktor kardeşim ani bir manevra ile dönüp oraya gidiyor. küçük kızım şoka girmiş titriyormuş. kardeşim iç kanama geçiriyor sanıp çok korkmuş. büyük kızım ise dayı bacaklarımı hissetmiyorum demiş. kardeşim inanmak istememiş. anahtarla birkaç yerini çizmiş ama nafile.. 112 gelmiş. görevli büyük kızıma boyunluk takmadan kucağına alacağı sırada kızkardeşim yattığı yerden adama tekme atıp bağırmış .doktor kardeşim gelip durumu görünce 112 görevlisine o da bağırıp boyunluk taktırmış.
ben haberi aldığımda şoka girdim. evlenecek olan kardeşim ben annem hemen yola çıktık. yollar bitmedi, gözümde yaş içimde korku. ben babalarına ne diyecektim şimdi. nasıl diyecektim... yavrum öldü de demiyorlar mı acaba... yol boyu elimizden telefon düşmedi .küçük kızımla konuştum ama büyüğü yok. 6 saat yol bitmedi. ve varınca acı gerçeği gördüm duydum...

Allah sabır versin.....
Bugazım dügümlendi ya ....

Allah (c.c.) bu acıları tekrar yaşatmasın
sabırlar versin Rabbim

Allah sabırlar versin, ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Hay ben bu trafik kazalarının!

Can sağlığından önemlisi yok. İnanın. Kızınız yaşıyor, bundan daha güzel hiç hiç hiç bir şey olamaz. Ve zaman her şeyin ilacıdır. Sabır, sevgi, saygı, sabıri sevgi, saygı, sabır, sevgi, saygı...

temennileriniz için çok teşekkür ederim.insanoğlu herşeye hazırlıklı olmalı...hayat pembe yüzünü kara bulutların arkasına gizlemiş.fırtınalar tufanlar olmadan kara bulutlar dağılmıyor malesef...

Allah bir daha böyle acı yaşatmasın.
Çok duygulandım.

herşey geçecek tekrar mutlu günlerinize döneceksiniz inşallah.allah bir daha böyle acı yaşatmasın.kızınız sizin gibi annesi olduğu için zaten doğuştan şanslı....

Rabbim sizi cennette kavuştursun,sabırlar versin...

Trafik kazaları ne hayatlar karartıyor..Allah sabır versin.

allah beterinden saklasın.yaşamaları bile size dayanma gücü verir.çok talihsiz bir gün yaşamışsınız allah kolaylık versin buna da şükür dediğimiz anlardan bir tanesi yaşamıyor da olabilirlerdi.

Allah sabırlar versin, çok geçmiş olsun. Daha kötüsüde olabilirdi, herşey de bir hayır vardır.

Trafige çıkmayımı yasaklamıalı ülkemizde yoksa EHLİYEİT OLUPTA hiç araba teçrübesiolmayan babalarımı UZUN yola çıkarken suçlamalı SUÇ KİMDE SUÇLULAR kim aradaşlar ARABALRIN KENDİSİMİ yoksa onlara hükmeden bizler mi.
Bir mühendislik saçmalığı olan yollar mı yoksa TRAFİK kazalarımı
İyi soruğulamalı bence

okuyunca bende çok duygulandım..trafik kazasının sonraki acısını,üzüntüsünü çok iyi bilirim....allah sabrınızı,sevginizi hiç eksik etmesin...
geçmiş olsun...

Cok gecmis olsun , allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah, beterin beteri var allah beterinden saklasin.......

herkese çok teşekkür ederim. damdan düşenin halini yine düşen anlarmış
bazen soruyorum kader mi ihmal mi diye. tedbir alındıktan sonra taktir allaha kalmıştır.b izim olayda tedbir yok malesef.. kaç kuşağın içinde olduğu bir sınav... dedesi annesi ve kızım...
arkadaşlar bu durumu kabul etmek çok zor.. şu an yazarken bile ağlıyorum... imtihan dünyası ama allah kimseyi evledı ile imtihan etmesin.

Hepimizde zorlu bir yaşam sürecinden geçiyoruz. Ama yinede herşeye rağmen hayatla olan mücadelemiz devam etmeli. Birdaha bu tür üzücü olaylar olmaz inşallah.

dua;

Çok geçmiş olsun kardeşim iyi ki çocuklar yaşıyorlar Allah şükür daha beteri de olabilirdi
buna şükret bundan sonrasını yaşamaya bak...

küçük kızımın burnu bile kanamadı.kardeşimin belinde kırık vardı allaha şükür iyi oldu.babam amcam da iyi.ama büyük kızım c7 omirilik felci oldu.

Ne diyeceğimi bilmiyorum çok etkilendim gerçekten çok zor bir durum.Allahû teâla kızınıza acil şifalar ihsan etsin.Yâr ve yardımcınız olsun.Geçmiş olsun...

Trafik kazaları :( Geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah.

ehliyet kullanmıyor ki aracları.. ah türkiye ah ah kanunlar ah... Allah yardımcınız olsun.

Acınız derin Allahtan size sabır niyaz ederim.
Ben bu siteyi kendimce GÖNÜL DOSTLARI nın buluştuğu acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı bir ortam hazırladığı için çok seviyorum.Başta Oturan Boğa'ya ve siteye emeği geçen ve üyelerede teşekkürler,

abg-tr-100c-000000.png

tut ellerimden ey umut
içimde büyütürüm seni,
dualarla beslerim...
çektiğim besmele ninnidir sana..
bir bebek gibi başını beklerim..

ey umut,arala kapıları,
göster yüzünü...
bir çıkmaz girdaptayım,
tattım hüzünü...
dayandığım dalımsın,ağacımsın
yüreğime sal kökünü...

kanatlarından tutunayım,gökkubbeye çıkar beni,
bir tebessümün de yeter,yoksa bu ah yıkar beni...

sus..sakın söyleme varsa bile,
bildiğin gerçekleri...
ben sana güvendim sana dayandım.
karlı boranlı benliğimin..
yeşillensin etekleri...

ey umut söyle,
büyütmeli miyim seni...
yoksa üstüne basıp,
ezmeli mi...

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah kızınıza şifa versin. Ben inanıyorumki sizin kızınıza olan sevginiz ve ilginizle o iyileşecek. Size kızınızla birlikte mutlu bir ömür diliyorum.

Üst Alt