Öncelikle kendimi gerçekten stresli ve kaygılı hissettiğim için bunu burada belirtmenin ve ardından yapılacak yorumların bana iyi geleceğini düşünerekten sorunumu anlatmaya başlıyorum. Uzun süredir anksiyete sorunum var ve 100 mg misol alıyor olmama rağmen bazen kaygılar ve stresler devam ediyor bunu doktora belirtecek olsam bu sefer başka ilaç yazıp yan etkileri yüzünden ilacı bırakmaktan dahi korkuyorum benim anksiyetem hastalık konusunda daha çok beni rahatsız ediyor bu yüzden huzursuz bağırsak sendromu durumu yaşıyorum ve bu beni kaygılandırıyor nedeni ise bunun oluşturacağını düşündüğüm sorunlar. Yani bilindiği üzere bu bağırsak hastalığı tuvalet alışkanlıklarında değişikliklere neden oluyor ve en korktuğum kısım ise makat hastalıklarına yol açıyor olması ki bununla ilgili makaleler okuduğum için endişelerim daha da artmaya başladı ben bu konuda ne yapabilirim yani elimden geldiğince o ve onun gibi hastalıklardan korunmaya çalıştım ve hala çalışmaya devam ediyorum eğer o makat hastalıklardan birine yakalanırsam aklımı yitirmekten korkuyorum çünkü bu gerçekten de korktuğum ciddi bir durum benim için bana bu konuda yardım eder misiniz