Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yataktan hasta transferi projesi..? [Araştırma]

merveyazici

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler,
Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisiyim.Projemde sedyeden hasta yatağına ve hasta yatağından sedyeye hasta aktarımı yapıyorum.
Özelleşmiş olarak yürüme engeli olan hastaları konu aldım.Hastalık durumlarında taşınırken ne gibi sıkıntılar çektiniz ve bu problemleri nasıl çözmeyi öngörüyorsunuz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ilk 2-3 yıl kendim hareket edemedim. ilerki yıllarda kolları güçlendirmeye başladım, yataktan sandalyeme 4.-5. yılda geçebiliyordum. şimdi 15 yıl oldu sandalyeme yerden binebiliyorum, yere inebiliyorum, yatağa yerden çıkabiliyorum, en fazla 2 basamaktan tekerlekli sandalyemle inebiliyorum. işe yaramaz ama yazayım dedim :D

olur mu hiç çok sağolun yorum için.Yaşınızı da yazabilirseniz çok sevinirim

kaza geçirdiğimde yaşım 10 falandı 2000 yılında kaza geçirdim şuan 25 yaşım. rica ederim :)

Merhaba,
Piyasada olan elektrikli hasta taşıma liftleri var bunlar gibi bir şey mi yoksa aparat tarzı bir şey mi?

Çok geç gördüm kusura bakmayın, aparat yada lift gibi değil kendisi ayrı bir ürün olacak.

tılafsınlı seviyen ne senın c sevıyelerınde zor degılmı transfer ısı bırde 2 yıl sonrasmı geldı hareketlerın trafık kazası mı yaptın sen merak ettım ?

ben evimde, sandalyem ve yatağım arası geçiş yaparken her gün kullandığım, piyasada olmayan elektrikli bir sistem yaptırdım; buna benzer bir şey sanmıştım.

Üst Alt