Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Mutsuzum, canım sıkılıyor...

YARALI_CAKAL_KURT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SLM ARKADAŞLAR

BEN COK MUTSUZUM,CANIM SIKILIYO,HAYAT NERDEYSE BERBAT DENECEK KADAR KÖTÜ,BAZEN NEDEN BEN DİYORUM,AMA SONRA HALİME ŞÜKÜR EDİYORUM.HAYAT ACIMASIZ BENİM GİBİLERE HİÇ ACIMIYOR VURDUKCA VURUYOR,SEVSEN Bİ DERT SEVMESEN Bİ DERT,SEVDİM SENİ DİYORUM BU HALİNLEMİ DİYORLAR,ANLAMIYORUM BU KADINLARI İNSANIN RUH HALİNE BAKMIYORLAR,DİREK DIŞ GÖRÜNÜŞLE OLMAZ DİYOLAR...BİLMİYORUM COK CANIM SIKILIYOR

BIKTIM BÖYLE YAŞAMAKTAN BIKTIM BIKTIM

dışarıya çık bence arkadaşım. dışarıya çık ve en sevdiğin bir köşeye git.
üstelik ne yap bliyor musun?
madem bu hayat acımasız. madem ki değişen bir şey yok. o halde içindeki tüm duygularını git denize ver. git avazın çıktıgı kadar bagır. agla sokakta. hatta yanından geçen güzel kızlara laf at.
mümkünse git tüm bardakları kır evdeki...
ama sakın toplatma ve toplama ...
kırılan bardakları biz eski haline getiremeyiz. o yüzden asla toplama ve toplatma onları.
...
kalsın orda o kırık camlar.
izle onları.ve kırık camları...o gördüklerin var ya!
işte insan ...
...
ama
"biz cam kırıklarına basa basa büyüyen çocuklarız vesselam..."
hatırla!
...
bırak bir de sen kır bildiğin tüm camları...
...ve dost bir el topluyor o camları aralıksız...

sen bence git dışarda sevdiğin köşede bagır aslanlar gibi..
ve gördüğün güzel çirkin bilinen tüm kızlara asıl...
...
isyan et! isyan edileceklere... hepsini de sen çok iyi biliyorsun...ama biliyolar ki sen şükredeceksin çektiğin acılara hep... bunu biliyolar dost...
kullanıyolar ve "imtihandır" diyorlar...asırlardır hem de...

bakma sen kimseye... isyan et! şükretme! çünkü allah sana bu yalnızlıgı seçmedi! burda şükredilecek bişi yok ki... anlamıyorum ya!
isyan ve eylem zamanı... başkaldırma zamanı... şükredeceksen seni begenip yarattıgı içinşükret... ama geçip de mutsuzum ama yine de şükür deme!
yeryüzü geniş yaratılmıştır. git payını ara bence dost!
sabır de! yürütene şükür de!
savaş!
ama geçip de şükür deme!
çünkü şükretmek başına gelenlere oldugu gibi razı olmak anlamına gelmiyor...
yeryüzü geniş yaratılmıştır diyor O...az paya ille razı olun demiyor ki...
o kızlar seni tanımıyor belli... insandan habersiz belli...
güzellik ve çirkinlik kelimelerine sözlükten bakmış belli...
sana selam olsun..
ilayda sana sonsuz sevgilerini yolluyor.
ey uzaklardaki bilinmeyen dost!

İlayda harikasın (Buda içimden geçendir:) )

İlayda ; duygularını güzel bir biçimde açıklamışsın..arkadaşımıza iyi önerilerde bulunmuşsun..bundan dolayı tşk ediyorum.

Bende diyorum ki; insan aksine sadece beyini çalıştığı an bile güçlü olmayı başaran tek varlıktır. bedenen engelli olmak belki sadece bir organda aksaklık yapar tarihe baktığımızda engelli bilim adamları hatta filozofların varlığıyla karşılaşıyoruz. ama ne mutlu senin gibi ifadeyi şiirleştiren bir melodi havasıyla aktaran uzaktaki dost sanada selam olsun. esen kal.....

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi... Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi...
Bir insanın birtanesi olmalı, o da kendisi gibi...
Yaşamış olduğumuz hayat gelip geçıcı olduğu için fazla takıntı yapmamak
gerekir.Yaşamı güzelleştirmek veya sevmek için bir hedefın olmalı böyle
bir hedef uğrunda ilerlemen için sana başarılar diliyorum.

sevgili hasan yaşadığımız sürece bu gibi durumlarla sık sık hepimiz karşılaşıyoruz :roll: kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama senin bu yaptığına engeli aşmak değil pes etmek denir bence.sen kalbini açıp seviyorum diyosun bir insana oda bu halinlemi diyosa zaten seni hiç sevmemiş demektir.sende hayal kırıklığı ile sana verilen en büyük ödülü bırakmak yani yaşamak istemiyosun öylemi?afedersin ama aptal olma sana ağlamayan için sen hiç ağlama derim.ayrıca yarın kimin ne olacağını yaradandan başka kimsenin bilmeyeceğinin hepimiz farkındayız.gün gelir devran döner talih sanada güler. :roll: kendini biran evvel toparlamanı diliyorum sevgiler.....

ARKADAŞLAR
ARKADAŞLAR DİYORUM KİMİN HANGİ YAŞTA OLDUĞUNU BİLMİYORUM YAZARKEN Bİ HATA YAPARSAM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM

BEN 24 YAŞIMDAYIM..

ASLINDA HAKLISINIZ HEPİNİZE KATILIYORUM...ENGELLİ OLMAK BELKİDE BENİM İÇİN BİR AVANTAJ BUNU KÖTÜ DEĞİLDE İYİ YÖNÜNE CEKEREK YANİİ KENDİME AVANTAJ OLARAK CEVİREBİLİRİM EYER BUNU YAPARSAMDA...HAYATTAN DAHA COK ZEVK ALIRIM

BAKALIM

HERKEZE BANA DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞLER
COK COK TEŞLER

MERHABA YARALI_CAKAL_KURT
SENI COK IYI ANLIYORUM AMA KENDINI BIRAKMA SAKIN
GUCLU OL AZMINI YITIRME
ALLAH BIR YERDEN ALIRSA BIR YERDEN VERIR :wink:
BU HAYAT ZATEN BIZE BIR SINAV VE SAKIN ISYAN ETME SUKUR ETTIGINI SOLUYOSUN BUDA COK GUZEL BISEY ONUN ICIN HER NE OLURSA OLSUN YASAMA SEVINCINI YITIRME
AKLIMIZ YERINDE SUKURLER OLSUN BIRDE BU YANDANBAK HAYATA ISTERSE INSAN ELLERI BILE KIPIRDAMASA BIRSELER YAPAR YETERKI AKLIMIZI CALISTIRALIM :lol:
VE PARTNERE GELINCE SENIN NASIBIN BIRYERLERDE GIZLI O BIR GUN SENI BULACAK KARSINA CIKACAKTIR UNUTMA
ALLAH KIMSEYI TEK YARATMAMISTIR
VE EVDE KAALI KALMA CIK ISTEDIGIN YERE GIT YANI SENI NE MUTLU EDIYOSA ONU YASA YAP AMA NE KENDINE ZARAR GETIRMEDEN VE BASKALARINI RAHATSIZ EDMEDEN :!:
VE KIMSEYE BEYENDIGINI ACIKLAMA BU INSANLAR ENGELLI INSANA DEYILDE ENGELSIZE BILE AYNI SEYI YAPIYOLAR (kendini beyenen insan olduklarindan)SENLE ALAKASI YOK :wink:
SUNU DUSUN MESELA BIRISI COK GUZEL VE SAGLIKLI BIRRISI AMA YARIN NE OLACAGINI BILMIYO ANLADIN BENI
ONUN ICIN SEN INSANLARDAN CEKINME ONLAR SENDEN CEKINSIN :!:
BU DUNYANIN BIRDE OBUR DUNYASI VAR BIZ MUKAFATIMIZI ALACAGIZ BIZI BEKLIYO ORDA ALLAH HERSEYIN MUKAFATINI VERIR VERCEKTE EMIN OL
SENI UZECEK CANINI SIKACAK SEYLERDEN UZAK KAL YAKLASMA BILE HER NE,HER KIM OLURSA OLSUN UNUTMA :idea:
SABRET SUKRET YARATICI OL GULUMSE . YASAMA SEVINCINI SAKIN AMA SAKIN KAYBETME OLEDE BOLEDE YASAYACAGIZ
BASA GELEN CEKILIR ACISIYLA TATLISIYLA
SANA SON BI TAFSIYE KENDINI BEYENEN BUYUKLENEN INSANLARDAN UZAK KAL YAKLASMA ONLARA SENI UZMELERINE IZIN FIRSAT VERME
ARKADASIM HATTIM OLMAYARAK BIR SEYLER YAZDIM
SANA AKIL VERMEK DEYIL AMACIM SENIN YASADIGINI HEPIMIZ BIRAZDA OLSUN YASIYOR VE GORUYORUZ ONUN ICIN YANLIS BIR YAZIM VARSA SIMDIDEN OZUR DILERIM
BIZLER BOYLE GELMEK ISTEMEDIK DUNYAYA AMA HERKEZIN YASADIGI BIR SINAV VAR BIZIMKISIDE BOLE BI SINAV
OLSUN YINEDE HERSEYE SUKUR ALLAH BUYUK O GORUR DUYAR BILIR HERSEYI

BIZLERIN CEKTIGI ACI HERBI YASADIGIMIZ ZORLUK SEVAP DEFTERINE EKLENIYO

AZIMLE CABAYLA HERSEY GUZEL OLACAKTIR
GUCLU OLMALIYIZ
YARALI CAKAL KURT ACAYIP BI NICK OLMUS :p :p :lol:
ALLAHA EMANET OL GUZELLIKLER SENINLE OLSUN YUZUN GULER INSALLAH SENINDE
BENIM GIBI MUTLU DONERSIN INSALLAH BIR GUN GELIRDE SITEYE
BURDAKI ARKADASLIK COK GUZEL BANA COK YARDIMCI OLAN VE ZOR GUNLERIMI ATLATMAMA YARDIM EDEN ARKADASLARIMIZA SENIN VESILENLE TEKRAR TESEKKURLER

BIZLER YALNIZ DEYILIZ BIZLER OLDUGUMUZ SURECE :wink:

GUZELLIKLER HAYATINDAN EKSIK OLMASIN DILEGIYLE HOSCAKAL.

acılar olgunlaştırırmış insanı,
üzülme derdi veren elbet verir dermanı
kapına gelmedem ölüm fermanı,
sabrınla aş karşılaştığın tüm zorlukları
her ne kadar kötü olmaya zorlasada hayat insanı,
kalbinde yaşat kaybolmaya yüz tutmuş o temiz duyguları...

' gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olmaz ' arkadasım...

'kısa bir öyküdür hayat, uğruna upuzun acılar çektiğimiz; kısa bir türküdür hayat, bir daha söylemek için delirdiğimiz....'

etrafımızda sevdiğimiz insanlar olsada hepimiz yalnızlık duygusunu çoğunlukla hissediyoruz.kendi dünyamızda mutlu olmayı beceremiyoruz.umarım hayatı olduğu gibi kabul edip küçük şeylerle kendini rahatlatmayı başarırsın.hayat her şeye rağmen güzel.nefes alıyoruz,iletişim kurabiliyoruz,daha bir çok şey var olumlu düşünebileceğimiz.sana şükürler olsun ALLAHIM :wink:

acaba hayatın bıze verdıklerınden şikayet etmekten cok bızım bu hayata ne verdıgımız onemlıdır... eger mutsuz olmak ıcın bın tane sebep bulmak ıstersek cok rahat buluruz, mutlu olmak ıcınde bın tane sebep arasak bunu da rahatlıkla buluruz.. alen delon fransanın en zengın ınsanlarından bırıdır.. hayattakı tek evladı bundan yıllar once ıntıhar ettı... ve son mektubunda soyle yazdı "bu hayatın bana verebılecegı her turlu zevkı aldım ve tattım bu hayatın bana verecegı hıcbırsey kalmadı.." hele mesella ıntıhar olaylarını arastırdıgımızda dunyada en yuksek ıntıhar vakalarını yasandıgı ulke dunyanın en zengın eyaletlerı arasında yer alan almanyanın bır eyaletı vardı simdi ısmı aklıma gelmıyor... ve belcıka dunyanın en zengın ve refah 5 ulkesınden bırı.. belcıkada ıntıhar olayları trafık kazalarının ıkı katı... dunyada en az ıntıhar olaylarının yasandıgı ulkeler en fakır ve hıcbırseyı olmayan ulkelerdır.. yapılan arastırmalarda nazı kamplarında her turlu katlıam altında yasıyan yagudılerın onların basında bulunan askerlerden de dusukmus ıntıhar olayları o katlıam altında dahı hayata tutunmus ve mutluluga ulastılar dunyanın en zengın ulkesını kurdular.. demek kı mutlu olmanın en onemlı sebebı bız ve yuregımızdır.. mesella kıtap okumak harıka bırseydır ve doyumsuzdur.. el sanatları ugrasısı edınmek muhtesem bır zevk verır... ınsanlara ve cevreye on yargılı bakmamakta bır mutluluk kaynagı verır..

BENDENDE BİR DÜŞÜNCE

ARKADAŞLAR SİZE ŞUNU DİYEYİM SADECE BAKIN SANATCILARA COK ZENGİN İŞ ADAMLARINA HİC BİR DERDİ OLMAYAN İNSANLAR BİLE KENDİLERİNE DERT BULUYORLAR.CÜNKÜ İŞ ADAMLARI AYLESİNE VE KENDİSİE ZAMAN AYIRMIYORLAR VE GENELDE 45 YAŞLARINDA ÜLSER OLUYORLAR SANATCILARDA BAKIN TVLERDE HEP DOSDUMUZ YOK DERLER YANİ ARKADAŞLAR GERCEKDEN ENGELİ OLMAK COK ZOR BİR DURUM AMA ŞUNUDA UNUTMUYALIM İLAYDA HANIMIN DEDİĞİ GİBİ ŞÜKÜR EDMEK AYRI BİŞEY OLDUĞUMUZ YERDE DEVAMLI KALMAK ÜZÜLMEK SADECE AĞLAMAK AYRI BİŞEY ONUN İCİN KENDİMİZE GÜVENELİM VE BAŞIMIZ HERZAMAN DİK KONUŞURKEN KENDİMZE OLAN GÜVENİMİZ BELİ OLUR OZAMAN HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

Üst Alt