Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Anlayışsız doktorlar!

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar t 11-12 parapleji'yim sag kalçamda çok agrı vardı birde kaslarım zayıf oldugundan acaba kalçammı çıktı dedim kendi kendime kalkıp doktora gittim röntgen çektirmek için ortepedi doktor bana dediki neyin var niçin geldin dedi bende kaza geçirmiştim parapleji'yim sag kalçam agrıyor acaba kırıkmı var dedim o da bana demesinmi sen zaten felç olmuşsun olan olmuş dedi o an allının çatına bir jarjör boşaltmak geldi içimden o an silah olsaydı hiç acımaz boşaltırdım böyle anlayışsız doktorlarda var hasta ile nasıl konuşmasını bilmeyen doktorlar o an neye döndügümü şaşırmıştım

gecmis olsun arkadas siz acinisin etkisiyle cok kizmis olabilirsiniz allah sabir versin doktorlarin isi cok onlara ulasmak tedavi sirasini beklemek iskence nerdeyse kendi durumundayken haklisinda doktor dolandirip insan psikolojisiyle dusunerek hareket etmeye kalksa helede bir devlet hastanelerinde diger hastalara sira gelirmi sen nazik davranan doktor istiyorsan ozele gitmelisin
birde denize dusen yilana sarilir insanlar doktora her zaman ihtiyac duyuyor ne derlerse gulunu seven dikenine katlanir

Çıldırmamak elde değil! Böylesi anlarda insanın aklına öyle fantaziler geliyor ki!.. Geberesice salak!

Aslında üşenmeyip, yanında tanık da varsa, önce Hasta Hakları birimine şikayet dilekçesi vermek, sonra da hakaret ve görevi ihmal davası açmak gerek.

BENDE OTURAN BOGAYA KATILIYORUM KEŞKE DERHAL HAKINDA ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZSAYDIN. :cry:

Başıma gelmedi ama tanık oldum böyle bir olaya.
Bu tip doktorlar da var ne yazıkki :(

Karşısındaki insanın nasıl bir psikolji içerisinde olduğunu,
bulunduğu durumu düşünmeden dengesizce konuşan........

Ben de sizlere katılıyorum şikayet konusunda.

slm

Türkiye'de sistem o kadar kötü isliyorki bu konuda neler yapılabilir ve sonuç alınabilir bilmiyorum..

Pazar günün gazetede okudugum bir köse yazısında da aynı sorun ele alınıyordu... Bir hastaneye kan veren bir hastanın kan degerlerinde lökosit degerleri yüksek çıkıyor ve hastanın lösemi oldugu anlasılıyor tabi hastaya randevu tarihi bir ay sonraya veriliyor...

Hasta bir ay sonra geliyor ve sonucu ögreniyor ve köse yazarıda benim gibi isyan ediyor neden hastaya ulasılma yolu denenmiyor, neden bilgi verilmiyor hastalığı konusundaki bu hastalıklarda bir gün bile önemli iken nsl bu kadar vurdumduymazlık sergileniyor bilemiyorum...

Saglık sektöründe gerçekten inanılmaz bosluklar var... Kendimiz takip etmedigimiz sürece hiçbirsey umrunda olmuyor (gerçekten görevini yapanlarıda unutmamak gerekiyor) takdire sayan... onlarda tabiki...

Hiçbir konunun takipçisi olmadıgımız ve hakkımızı aramadığımız içinde bu düzen bu sekilde bizden sonrakilerede aks edecek malesef...

Ama gönlüm bunu aksinin olması yönünde..

herkese sağlıklı günler...

sağlık,en önemli şeyimiz !!!

malesef,buna benzer şeyleri yaşıyoruz ve duyuyoruz...
doktor olsun,hemşire olsun hepsi vurdumduymaz...
hasta sağlığı, hastanın ne düşündüğü, hasta ruhaliyeti umurlarında değil...
özellikle, devlet hastanelerinde...
sağlık personellerini mesleğe atıyorlar; fakat hiç bir denetleme yok...olan zavallı bizlere oluyor...
bencede bir terbiyesizlik varsa şikayet edilmeli...
kimsenin insan sağlığı ile oynamaya hakkı yok !!!

Şikayet edeßiLirdin.
O doktorum özeLine qit ßakaLım davranışı nasıL oLacak acaßa :wink:

bLaCkRaCe' Alıntı:
Şikayet edeßiLirdin.

Kimi kime şikayet edeceksin Allah aşkına... Kusura bakmayın arkadaşlarlar belki ağır olacak ama "İt iti isırmıyor"...

Aynı hast. tedavi gördüğüm arkadaşlarımın ve benimde sorun yaşayacağım bir işlemden dolayı Bir prb. oldu doktorla aramızda ve toplanıp bütün arkadaşlar Başhekimliğe şikayete gittik... Ve halimizi arzettik fakat birde ne görelim biz doktorun yanına dönmedem başhekim dr.yi aramış ve "Senin hastaların ne hakla odama gelip benimle görüşürler" demiş... uzun bir mevzu ama dediğim gibi kısacası "it iti ısırmıyor"... al birini vur ötkine... (tabiki bu arada dürüst çalışanları ayırmak gerek) ama geneli böyle işliyo işlerin TR de...

:?:
ama öyle diye susmalımıyız?.. tabii ki, hayır..
o zaman başhekiminde bir denetleyeni vardır, ona gidin.
somut kanıtlar elde edin , mesela ses kayıtları olabilir..
biz hastalar olarak ömrümüzce kendini bilmez üç-beş sağlık personeli tarafından sömürülecek miyiz?.....

Malesef bunlar yaşanıyor. Öyle mekanikleşmişler ki karşısındakinin insan olduğunu unutuyorlar. Uzun zaman sonrasına randevu vermeleri de bence yalnızca hastaları kendi muayenehanelerine çekmek için.

Tabi ki istisnalar da var.

En iyisi bir denetim sisteminin getirilmesi.

bundan 10 yıl önce şilede trafik kazası yapmıştık hepimiz ufak tfek yaralar almıştık küçük kardeşim kolu kırılmıştı canı çok yanıyordu küçükte olduğu için bağıra bağıra ağlıyordu ve kendini bilmez bi r doktor ona kızıyordu vay efendim neden ağlıyormuş gerçekten günümüzde ne kadar insafsız doktorlar var oysa ki o an o insanın ne kadar çok şevkata ve ilgiye ihtiyacı var

Üst Alt