Yasal danışman atanan memurun durumu ne olur?
K kellim Yeni Üye Üyelik 2 Mar 2019 Konular 7 Mesajlar 38 Reaksiyonlar 3 3 Tem 2024 #1 Yasal danışman atanan memurun durumu ne olur?
B bbprens366 Yeni Üye Üyelik 22 Tem 2014 Konular 0 Mesajlar 3 Reaksiyonlar 0 31 Ağu 2024 #2 merhaba benim yasal danışmanım var memuriyetim devam ediyor. vasi olsaydı eğer direkmen memurluk düşüyor idi. buna dikkat edin. maaşınızı yasal danışmanınız olmadan çekemiyorsunuz. para ile alakalı olarak hiç bir işlemi tek başınıza yapamıyorsunuz.
merhaba benim yasal danışmanım var memuriyetim devam ediyor. vasi olsaydı eğer direkmen memurluk düşüyor idi. buna dikkat edin. maaşınızı yasal danışmanınız olmadan çekemiyorsunuz. para ile alakalı olarak hiç bir işlemi tek başınıza yapamıyorsunuz.
Şamil676767 Üye Üyelik 17 Eyl 2023 Konular 51 Mesajlar 412 Reaksiyonlar 240 1 Eyl 2024 #3 Memurluk düşmez sözleşmeli de nasıl bilmiyorum. Babamında vasi vardı benimde var kamu dayım sözleşmeli değilim. @kellim, hangi kurum ne memuru?Ekpss ile atandın sa hiç sıkıntı değil.
Memurluk düşmez sözleşmeli de nasıl bilmiyorum. Babamında vasi vardı benimde var kamu dayım sözleşmeli değilim. @kellim, hangi kurum ne memuru?Ekpss ile atandın sa hiç sıkıntı değil.