Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış teşhis koyan sağlık kurulunun kararına itiraz hakkı..?

emrah8686

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
diyabet hastasıyım işkurdan devlet hastanesine sevkedildim ( http://www.engelliler.biz/forum/sag...i-ozurlu-raporu-alabiliyor-mu.html#post275321 ) ilk kaydım olacaktı işkura doktorum tip2 teşhisi koydu dolayısıyla kurulda %20 işgörmez raporu verecek benim tip1 şeker hastası olduğumdan dolayı tekrar kurula gönderilme şansım yada itiraz hakkım varmı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

----------

ayrıca aslkerlikten muaf oldum 2sene saygılarımla

----------

ayrıca benim kan tahlilimi yaptıklarında şekerim 487 çıktı gönderildiğim kbb fizik nuroloji pskiatri genel cerrahi göz sağlam raporu yazdılar sadece dahiliye diabetus militus2 %20 yazdı şuanda iş kura gönderilecek kurul raprunun sonucunu bekliyorum

Raporu elden almaya çalış yoksa baya bi zaman geçiyor bende elden almıştım yoksa arasında 1 kilometre yoktu iş kurla hastahanenin ama 15 güne gidiyordu gerisini sen düşün.

İl sağlık müdürlüğüne gidip, verilen rapora itiraz edecek ve hakem hastanesine sevkinizi isteyeceksiniz.

Üst Alt