Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yan etkisi en az antipsikotik ilaç arıyorum? Kullandığınız ilaçları yazabilir misiniz?
İlaç yan etkilerine dayanamadığım için yan etkisi en az olan antipsikotik psikoz engelleyici negatif etkileri en az hissedeceğim bir ilaç arıyorum. Doktora söyleyip değiştirmeyi düşünüyorum.
@xdedahii, deprex ile prozac var antidepresan bir ilaçtır yan etkisi neredeyse yoktur fakat bağımlılık yapar birden ilacın kesilmesi sonucu elde titreme meydana gelir. Bunun dışındaki diğer ilaçlar için bir şey diyemem en düşük ilaç merasadır. Başka da yok
@ertugrul06, daha önce çok kullandım tamam yan etkisi yoktu karışık tip anksiyete bozukluğunda kullanılan bir ilaç ama beni kesmiyordu deprex veya muadili olan zeprexa kullandım bu bir tık daha merasadan ileri seviyede yani normaldir.
Anladığım kadarıyla mevcut ilaç ile devam edeceğim. Xeplion iğnesinin yan etkileri halsizlik, isteksizlik, cinsiyetsiz bir yaşam duygularım yok gibi artık nötr.