Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yakın zamanda gümrükten araç devri yapan var mı?

coolbreeze

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yakın zamanda Ankara Bedelsizden Araç Devreden var mı? Bugün bedelsiz naklihane ile konuştum noterde birikmiş bu konu ile ilgili çok dosya olduğu için işlemler aksıyormuş bilgisi olan var mı acaba?

Bence bi aracıya yönlendirimek için öyle söylüyor olabilirler... Hislerim, aynı adama bi aracı ile gittiğnizde, üç dakikada işiniz görülür diyor...

oturanboğaya katılıyorum orayıda bir tane evrakçı tutmuş aile şirketi gibi kendisi oğlu aracılık yapıyor. siz oradaki yetkili bir memura gittiginizde bişey sordugunuzda cevap bile alamazken o aracıya giderseniz anında cevaplıyorlar

Yurtdışından İthal Edilen 10 Yılı Doldurmamış Aracın Engelli Bireye Satışı Nasıl Yapı

2003 yılında yurtdışından getirtmiş olduğum aracımı 10 yıl dolmadan engelli bir kişiye satmak istiyorum. bunun için yapmam gereken işlemler nelerdir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. iyi günler

Benim bildiklerim (yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşlar)

Alacak olan kişinin sağlık raporu olacak
Ankara Naklihane'den ithal izni olacak.
Ehliyeti olacak
Alacağı araçtaki donanım kendi kullanımına uygun olacak (değilse bu minvalde usulüne uygun olarak yenilenecek)
Sonra noterden satış gerçekleşecek

Benim bildiklerim bunlar.

peki bülent bey yada diğer arkadaşlar,
bu işlemler sırasında bende yada dğer aracı alacak arkadaştan herhangi bir ücret alıcaklarmı?
ben aracı aldığımda çeşitli adlar altında vergi aldılar (koltuk başlıkları, teyp, elektrikli camlar, aynalar vb..). şimdi aracı devrediceğim zamanda alacak arkadaştan vergi alacaklarmı daha sonradan taktırttığım lpg, jant, cd çalar gibi şeylerden? gerçi alırken bunların ÖTV sini zaten devlete ödüyoruz ama.

Üst Alt