Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xanax için nasıl rapor çıkarabilirim?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
171
Bi yakinim zanax kullaniyor çok iyi geliyor doktorlar yazmiyor rapor nasil çikarabilirim

Xanax
Rapor çıkartılamaz,hiç bir hekim bunu rapora dahil etmez,

Kısa bir süre reçete edilebilir,

Panik atak için en fazla 2 kez yazabilir,
Panik ataklar sonrasın'da bazen beklenti kaygısı gelişebilir(panik bozukluk)
Karıştırmayalım,panik atak farklı panik bozukluk farklı,

Bu durumda serotonin düzenleyici ilaçlara ek olarak en fazla 6-8 ay yazılabilir, 6 ay sonra bağımlılık oluşacağı için 6 ay sonra kademeli olarak doz azaltılarak hekim kontrolünde bırakılır...
(Gölge)

Xanax ben de kullanıyorum Anksiyete, iç sıkıntısı olunca hemen tık diye geçiriyor ama rapor çıkartamadım

Xanax ve aynı kategorideki diğer ilaçlar kısa süreli kullanılır rapor çıkartılmaz.

hanifeaydin bana herhangi bir etki yada yanetki göstermedi. Daha sonra 1mg yazdı doktor o da aynı etkiside yanetkiside olmayan bir ilaç. Dozaj yükseltiyim diye de kasmadım.
O değil de Rivotril yamultur beni. Bunlar ilaçların bana olan etkileri başkasına farklı olacaktır tabi. Rivotril kullanıp da yamulmayan hastalar da gördüm.

yakınımda kalıcı akatizi var çok huzursuz zanax iyi geliyor sürekli kullanması gerekli

Xanax ve aynı kategorideki ilaçlar sürekli kullanılan ilaçlar değildir. Bahsettiğiniz durum muhtemel geçici durumdur. bende ilkinde 9ay ikincisinde de 4ay sürdü.

Doktorunuzla görüşün. Doktor ona bir plan proje çıkarsın...

Denedi 10 yıldan beri var akatizi geçmiyor zanax yuttuğunda düzeliyor

(Gölge)

Birbirine benzeyen farklı şeylerden bahsediyoruz belki 10 dan bahsediyorsun farkındaysan... Doktor nediyor çok merak ettim şindi???

zaferim34

Sürekli ara ara geliyor 3 günde bir bazen hafta sürüyor tekrarlıyor çok huzursuz oluyor zanax yuttugunda sıkıntı düzeliyor

Xanax kısa süreli bir çözümdür amacı gerçek ilaç vücutta belli bir seviyeye ulaşıncaya kadar hem hastalığın hem ilacın negatif etkilerini kontrol altında tutmaktır. Suistimale çok açık bir ilaçtır ve vücut çok çabuk tolerans geliştirir.

Üst Alt