Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xanax
Rapor çıkartılamaz,hiç bir hekim bunu rapora dahil etmez,
Kısa bir süre reçete edilebilir,
Panik atak için en fazla 2 kez yazabilir,
Panik ataklar sonrasın'da bazen beklenti kaygısı gelişebilir(panik bozukluk)
Karıştırmayalım,panik atak farklı panik bozukluk farklı,
Bu durumda serotonin düzenleyici ilaçlara ek olarak en fazla 6-8 ay yazılabilir, 6 ay sonra bağımlılık oluşacağı için 6 ay sonra kademeli olarak doz azaltılarak hekim kontrolünde bırakılır... (Gölge)
hanifeaydin bana herhangi bir etki yada yanetki göstermedi. Daha sonra 1mg yazdı doktor o da aynı etkiside yanetkiside olmayan bir ilaç. Dozaj yükseltiyim diye de kasmadım.
O değil de Rivotril yamultur beni. Bunlar ilaçların bana olan etkileri başkasına farklı olacaktır tabi. Rivotril kullanıp da yamulmayan hastalar da gördüm.
Xanax ve aynı kategorideki ilaçlar sürekli kullanılan ilaçlar değildir. Bahsettiğiniz durum muhtemel geçici durumdur. bende ilkinde 9ay ikincisinde de 4ay sürdü.
Doktorunuzla görüşün. Doktor ona bir plan proje çıkarsın...
Xanax kısa süreli bir çözümdür amacı gerçek ilaç vücutta belli bir seviyeye ulaşıncaya kadar hem hastalığın hem ilacın negatif etkilerini kontrol altında tutmaktır. Suistimale çok açık bir ilaçtır ve vücut çok çabuk tolerans geliştirir.