Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex Super 220 2 adet satılıktır ilaveten Call Dex hediyedir

gazibey

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2016 yılında almış olduğum widex marka süper 220 model işitme cihazlarımı(2 adet) model değişikliğinden dolayı cihaz başına 1500 tl fiyatla satıyorum. (ileri-çok ileri derecede işitme kayıpları için) 2 cihaz+ kulak içi hoparlör+call dex hediye(call-dex i 850 tl ye almıştım) toplamda 3000 tl . Cihazlar temiz kullanılmış ve sağlam durumdadır.Kutusunda teslim edilecek olup bir adet call-dex telefon aparatı hediye edilecektir. (CALL-DEX, telefonlarınızdan işitme cihazınıza direkt olarak ses aktarımı sağlayan ultra kompakt bir cihazdır.)

Ciddi alıcılar için
İletişim mail adresi : musakocbey@hotmail.com

Son düzenleme:
Widex marka süper 220 model işitme cihazlarımı(2 adet) model değişikliğinden dolayı cihaz başına 1000 tl fiyatla satıyorum. (ileri-çok ileri derecede işitme kayıpları için) 2 cihaz+ kulak içi hoparlör+call dex hediye(call-dex i 850 tl ye almıştım) toplamda 2000 tl . Cihazlar temiz kullanılmış ve sağlam durumdadır.Kutusunda teslim edilecek olup bir adet call-dex telefon aparatı hediye edilecektir. (CALL-DEX, telefonlarınızdan işitme cihazınıza direkt olarak ses aktarımı sağlayan ultra kompakt bir cihazdır.)

Ciddi alıcılar için
İletişim mail adresi : musakocbey@hotmail.com

Üst Alt