Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wahnstimmung rahatsızlığından mustarip olan var mı?

Timurka

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
6
Wahnstimmung rahatsızlığından muzdarip olan var mı aranızda ? Kaynak:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5806332/

Wahnstimmung rahatsızlığından muzdarip olup tedavi görüpte iyileşen veya iyileşme gösteren var mı aramızda, aranızda?

Solian 400mg/gün, Rexapin 10mg/gün ve Gyrex(seroquel) 150mg/gün alıyorum. Sizce bu dozlara bakacak olursanız ağır bir hasta mıyım? Ve aranızda bu ilaçları kullanıp iyileşme gösteren, iyileşen var mı?

Herkeste görülmeyen, nadir bir rahatsızlığım var. Rahatsızlığım Wahnstimmung.

Evet, yaklaşan bir psikotik hastalığım var. Daha tamamlanmadı. Antipsikotik alıyorum düzenli.

ahmetrıza24

REXAPİN 10 mg + 20 mg kullanmaktayım ben.

ahmetrıza24

Biraz anlatsana belki bizdede vardır.

Örneğin kendini deli olarak görüyormusun?

Yazı çok uzun olduğu için çok okuyamadımdı.

Sayfa açılmadı. Bu hastalığın Türkçe karşılığı nedir? İlk defa duydum. Ya da bildiğimiz bir hastalığın yabancı dildeki karşılığı mı?

Yazının içeriğinde şizofreni ile ilgili bölümlerde var.
Sadece psikiyatrik hastalıkmı demek mi onu anlamadım.

(BU ARADA KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR NORMAL GİBİ DURUYOR)

50 yaşında bir erkekte psikotik bir hastalık gelişmeden uzamış Wahnstimmung (sanrılı ruh hali)

Anlatması güç. Attığım linkten öğrenebilirsiniz. Link çalışıyor.

Site de bilgilendirme yapılmış hocam

Üst Alt