Bu tür ürünlerin faydası yok dostlar. Olsa olsa iştah açma konusunda pskolojik faydası olabilir.
Kilo almanın tek bir kuralı var, yaktığınızdan çok enerji alacaksınız. Harcadığınızdan çok kazanacaksınız yani bu kadar basit. Bünyenin önemi çıkıyor burada işte, kimi gerçektende su içsem yarıyor misali kilo alırken, kimide çok zor kilo alır. Yemek yemeye alıştırırsanız, zorlarsanız kendinizi bünyede buna alışacaktır. Öğün sayısını 5-6 ya çıkartın. Üç ana öğün dışında, aralarda 2-3 defa muhakkak atıştırın. Yatmadan bir-iki saat önce yemek yemekte çok etkili. Tabii kilo alırken yediklerinizin yağ oranına da dikkat edin. Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışın. İmkan varsa sporda yapın.
Bunları bana 5 sene önce komşumuz bir doktor söylemişti, bu tür ürünler kullanıyım mı diye sorduğumda. 1,87 boy ve sadece 59 kiloydum, çok aşırı zayıftım yani. Şu anda 82 kiloyum. Bol bol yedim o kadar. Bir an önce değilde, zamanla sağlıklı bir şekilde kilo almaya şartlandırın kendinizi, bu tür ürünler farzedelim ki gerçektende kısa vadede yararlı olsada, doğal olmayan herşey gibi sağlıklı ve kalıcı etki bırakması mümkün değil. Ayrıca karaciğere uzun vadede çok zararları var. Bakmayın sitelerinde yazan yorumlara (kendilerinin de yazması çok kolay), şaşalı çok kilo alacaksınız laflarına, pazarlama stratejisi bunlar, para tuzağı.