Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VW golf6 highline dsg hakkında görüşlerinizi yazar mısınız? Fiyatı nasıl?

güneyli1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar geçen ay siparişini verdiğim vw golf 6 highline dsg 1.4 tsi 122 hp gümüş grı aracı 42500 tl anlaştık sizce bu rakam nasıl alan veya bilgi sahibi olan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum teşekkürler.
sipariş tarihi 24.04.212 araç üretilmiş kotada dendi isterseniz bağlayalım adınıza dendi bende bağlattım önümüzdeki hafta gelecek dendi yani ayın 21,05,2012 veya 27 si ama halen gemiye yüklenmemiş verilen tarihte gelirmi?

hayırlı olsun. class araba. allah kaza bela vermesin.... fiyatı kaçtan düştü onuda yazarsanız daha iyi olur.

slm guneyli,
araban sımdıden hayırlı olsun golf guzel araba bende dusunuyorum golf -focus-a3 arasında gıdıp gelıyorum.
araban otomatık sanırım yakıtı bıraaz fazla gıbı gelıyo bana arastırdınmı bılmıyorum ama araba ya baska denılecek
soz yok.bırde yurt dısındanmı getırtıyosun

otv ındırımlı halımı 42.500

güzel araba ancak 42.500 daha güzel arabalarda var örnek skoda octavia motoru komple wolgswagen....1.6 TDI CR 105 HP DSG Tipt.54.700 oda dizel 1.6 tahminim 38-39 a gelirdi...veya lüks demesseniz BMW 116i Hatchback Otomatik 1598cc 69.495 tl otomatik...51-52 ye gelir fiyatı....

araba değil tank alıyorsun çok güzel bir araç fiyat da güzel bence

teşekkürler arkadaşlar
metalik renk olduğundan 59200 tl dendi ötv düşünce 42500 tl aldım türkiyeden aldım iskenderun dan

bu araçtan alan oldumu acaba ötv siz nekedara aldınız

Öncelikle hayırlı olsun.
Aynı araçtan engelli bi arkadaşımda var.
Yaklaşık 2,5 senedir kullanıyor.
Komple şanzımanı değişmsine rağmen sorun çıkarmaya devam ediyor.
Garantisi bitmesine rağmen şanzıman değiştiğinden 1 sene daha garantiyi uzatmışlar.
Araba güzel hatta vw nin en güzeli bence ancak bu yeni nesil otomatikler dikkatli kullanılmadıgı zaman problem çıkartabiliyor.
Allah kazasız belasız sıkıntısız kullanmayı nasip eder inş...

hayırlı olsun ii almışsınız yanlız neden bu araçlar bu kadar pahalı a kardeşim..
1 sene önce bunları 40 a alıyordun şimdi 70 olmuş :D birde bu dgs tam otomatik değil sanırım bunu kabul ediyorlarmı indirim ve kullanımda?

Çok güzel bi araç kazasız belasız günlerde kullan...

Tank gibi araba diyebilirim yol tutuşu harikadır, kullanan kişiye güven verir, konforludur, bence bunlar yeterli :) gerisi ekstrası ve karizması

kenan288;

nediyordu bir büyüğümüz lüks araba almayın hacı murat neyinize yetmiyor almanyadan araba alıyorum geliyorum trdeki ler bana uzaylıymışım gibi bakıyorlar bu fiyata arabayı nasıl alabiliyorsun diye :)

şanzuman sorunu yaşayanlar var ama şans işi deniliyor inşallah benim alacağımda bisorun çıkmaz pek şanslı değilimdir ama hayırlısı.

Düşünce saygı duyorum fakat dediğin markaların hiçbiri bence bundan iyi değil sadece bmv ile kıyaslana bilinir ama bmv yakıt olarak buaraçtan çok çok fazla yakıyor ve küçük

O 5 tl fiyat farkını nakliye parası olarak görmek lazım 5 bin tl için yurt dışından getirilmez bence gümrük işleri getirene para vereceksin 10 yıl satamayacaksın satmak istesen gümrükten birsürü iş çıkacak bence enmantıklısı tr den almak.hem almak kolay hemde satmak.

Sanırım bu araçtan alan kimse yok nekadara aldığınız felan yazmıyor kullananda yok herhalde bilgide verilmiyor

şanzuman sorunu yaşayanlar var ama şans işi deniliyor inşallah benim alacağımda bisorun çıkmaz pek şanslı değilimdir ama hayırlısı.

İnş bi sıkıntı olmaz, kullanma kılavuzunu iyi oku ve servisten kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi al.

Tekrar hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş...

Hayırlı uğurlu olur inş Allah kaza bela vermesin.4x4 lük araç aldın gözün arkada kalmasın herkesde olacak diye seninde aracında şanzuman sorunu olacak değil,şans ve kullanıma bağlı bütün bunlar.Devrinde kullanır aracı sıkıştırmaz bakımlarınıda zamanında yaptırırsan senelerce binersin.Ben ÖTV den faydalanamıyorum o yüzdende gücüm yetmediği için hayalimdeki olan bu aracı alamadım opel astra aldım 2010 da sıfır olarak ve garantili olmasına rağmen ilk 15 bin km lik bakımını kendi ustama yaptırarark garantiyi bozdum bu cumarteside 30 bin km lik bakımını yaptırmayı düşünüyorum.Aracın garantisi şanzumanı kullanan kişidir sıkıştırma devrinde kullan.

megane ııı hb edc dynamique 1.5 dci 110 bg al süper fiyat var ötv indirimi ile 40.000 tl anahtar teslim

çok güzel araba! güle güle kazasız belasız!inşaAllah golf 5 model tip olarak daha hoş bence!forumda bi aralar 30000TL ye 116i BMW alan kişi ilanını görmüştüm!!! ÖTV siz!

Syn Güneyli aracı almışssın hayırlı olsun lakin şimdi aldığın bir ürün hakkında ters bir cümle olumsuz birşey duyarsın keyfin ve yeni golf heycanını eksik yaşarsın boşver yorumları aracı al 122 beygir çık otobana bas bas bas olay bu veya sol camı indir depoyu fulle tatlı bir müzik ve tatlı bir volum sol kolunu at dışarı tak gözlüklerini gir şehir merkezine gerisi sana kalmış

BMW fiyat listesi boş donanımla başlar, 2-3 donanım ekleyince 5-10 bin TL birden fiyatı artar.
Alan almış, bundan sonra bize hayırlı olsun demek, kullandıkça araba hakkında görüşlerini bizlere anlatmasını beklemek düşer.

Bugün gelen habere göre araç gemiye yüklenmiş haftaya kavuşacam inş

ALLAH kaza bela vermesin kardeş güle güle kullan.çok iyi bir tercih yapmışsın.
Lakin ben bu vw firmasını bir türlü çözemedim.
showromuna gidiyosun her türlü araçları var.iş talep etmeye gelince sana 3 aydan başlayarak modeline göre süre veriyorlar.
net sitesinde tanıtılan bir çok model türkiyede yok maalesef.
bir ara caddy alayım dedim 3.000 tl peşinat vereceksin araç 4 ay sonra gelicek ve gelen renk şansa kalmış hangisi olursa kabul edeceksin dediler :)

teşekkürler hayırlısı inş sorunsuz bir araç olması dileğiyle herkese teşekkürler saygılar.

SYN Güneyli HAYIRLI OLSUN İnş.. Allah Kazadan Beladan Korusun Her Daim ... GOLF Sınıfının EN İyi Arabasıdır Bence Ins Gule Gule Bınersın Otomatık Ve Benzınlı Olması Bıraz Fazla Yakıt Tuketır Ama SImdıkı Teknolojık Motorlar Cok Iyı Bence Cok Basmassan Fazla Yakmaz .. Yani İNŞ Yakmaz ;) Bnde % 58 Ozurluyum Ama Fzıksel Olmadıgı Icın OTV den Faydalanamıyorum .. Benımde Hayalım Sıfır VW POLO 1.6 TDİ COMFORTLINE dı .. Seker Beyazı , Orta Derece FAbrıka Yapımı FIlm Camlar BOAVISTA 16 Inch celık Jantlar ve Hafıf Buyutulmus Eksoz ;) Bırde Bagaj Kapagının Ust Kısmına HAfıf Bı Panjur,Kapı Kolları ve Etek Altı da Komple Beyaz , Fılm Camlarla Super Oluyo Her gun Bakıyorum Sahıbınden.com da falan :D:D

Ne Olacak Bu Halimiz ;);) Tekardan Hayırlı Olsun Dılıyorum KAZASIZ BELASIZ ... Bakımlarını Aksatma Duzgun Bin INS bı SOrun Cıkmaz ...

Üst Alt