Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücut geliştirme (body) sporuyla ilgilenenler var mı?

Sculptor

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
evet. vücut geliştirme (body) sporuyla ilgilenenler var mı?
bu konu altından bu sporla ilgili düşüncelerimizi belirtelim.

mmm ben boş zamanımda spor salonuna gidiyorum;insanı çok rahatlatıyor ve formda tutuyor..

Bir ara gıttım protein tozu ilavelı ve spor yaparak kas yapayım dedim gerçekten sevındırıcı sonuçlar aldım. Ek ilaçlarda kullandım sonra 50 tl ücret AYLIK

işte bu. zaten günde 10 mekik çekmek vücudun kaslarını yeterince kımıldatıyor. ama insan daha fazlasına ihtiyaç duyuyor.

bu konuya yazdıklarımın silindiğini fark ettim konuyla alakalı değilmiydi yoksa başka bi nedenimi var Bülent bey??????

yok alakalıda bir arkadaş konuyu saptırdı. neyse konunun amacına geçelim. senin için internetten çalıştırabildiğin yerlerin için hareketleri araştır. uzmantv nin sitesinde çok güzel anlatımlar var ve bende bir hareket listesi arşivi var. eve gittiğim zaman .rar yaparım. tüm vücutta yapılacak harelet listesi. indirip bakarsın.

haftanın 4 günü yapıyorum.ağır idmanlarım var örn 90 kg benc press falan yüzde 60 ortopedik engelliyim 96 kilodan 68 e düştüm yağ yakarak

mesajlarımı silen boş insan 96 dan 2008 yılına kadar badi yapmış boks lisansı olan biriyim 3 yıldırda engelliyim spor hocasıyla ftr uzmanı arasındaki farkı senden çok daha iyi bilirim bir engelliyi ftr yerine spor salonuna engelliler hakkında bir halt bilmeyen spor hocasına (çoğu salonda lisanslı hoca bile bulamazsınız) yönlendiriyorlar siz buna karşı benim mesajlarımı siliyorsunuz sizin aklınızı seveyim ha illa silecekseniz adam gibi nedenini belirtin iki kelime yazmak çokmu zor siz karşınızdaki insana saygı duymuyorsunuz birde bizlerden saygı bekliyorsunuz gerçi sizde haklısınız form editörlerine ağam paşam demedik yeri gelince tavrımızı belli ettik ftr bedava spor salonu parayla yoldurun engelliyi

ozgor01;

maşallah. iyi yağ yakmışsın maşallah. sürekli ağır kaldırmaya alıştırma kendini. mesela; başlangıç olarak bench den 30 kg dan 3x10 yapıyorsan, bunu 4x16 yap. hızlı hızlı tam teşekküllü yap. böylece vücut daha iyi sıkar ve şekilli olur. diğer hareketler de böyle. zaten sen gelişmiş tecrüben olduğu kanaatindeyim. ne yapacağını daha iyi bilirsin. takviye kullanıyor musun?

tamamen doğal besleniyorum.sabahları 8 yumurta 2 tam 6 beyaz gün içinde 1 kg tavuk gögsü bulgur salata çok şanslıyım ki hocamız çok iyi dünya 3.sü koray uçar

daha sağlıklı ömürler dilerim. herkese daha sağlıklı ömürler.

çok mu az bu sporu yapanlar? evde de mi çalışanlar yok?

Üst Alt