Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vsd kalp hastalığım var. Askerden muaf mı tutulacağım?

msamigrbz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese merhaba ben doğuştan kalp hastasıyım 8 yaşımda açık kalp ameliyatı oldum(vsd)dün askerlikle ilgili işlemleri hallettim doktorun kararında d42f12 maddesi yazıyor heyete gönderildi bu rapor muaf olacak mıyım bilmiyorum ama asıl sorum d dilimi seferberliktede askerlik yapamaz maddesi oluyormuş sanırım ben buna itirazedebilir miyim bide heyetin kararı tam olarak ne olur bilgilendirebilir misiniz şimdiden teşekkürler

Büyük ihtimal askerden muaf olursun bende 8 yaşımda ASD kalp amelıyatı olmustum askerlık zamanı gelınce askerı hastanede heyete gırmıstım barışta askerlığe elverişli degildir savaşta sefer görev emri alabılır dıyerek, direk olarak kararı yuzume okuyup cıkabılırsın demıslerdı bır kaç ay sonrada ankara genelkurmay dı sanırım askerlıge elverıslı degıldır raporu adresıme gelmıstı

Arkadaşlar kalbimde vsd mevcut hastanede heyet doktorlari askerliğe gidemicegimi söylediler 7-10 gün içinde e devletten görürsünüz dediler fakat 10 gün sonra hastaneye gittiğimde raporun zeyil olduğunu soylediler 10-15 gün içinde düzelir dediler ne demek oluyor

Bendede vsd mevcut yapamazsin dediler heyette ama dosya zeyile düşmüş nolcak bilmiyorum bakalım

Zeyile düşmesi düzeltilmesi gereken bir durumun olduğunu gösteriyor.Doktorlar yanlış maddeden işlem yapmış olabilir ondan zeyil edilmiş olabilir

Üst Alt