Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine müacaat edecem, iş yerim yeni rapor istiyor..?

esmer0614

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben Hemofili B hastasıyım 2003 aldığım %80 raporum var geçen iş yerinde vergi indirimi almam için yeni rapor almamı söylediler şimdi ben hastaneye gitip rapor alacam desem bana bir sorun olur mı faktör 9 düzeyim %1 dir.nasıl bir yol izlemeliyim

olmaması lazım bende sizingi gibi yaptım onlar benı yonlendırdıler zannetmıyom sorun cıkacagını

O şekilde şahsi olarak alıp elden verebilirsiniz raporu, defterdarlığın sevkiylede alabilirsiniz.

b. Koagülopatiler (Hemofili A, B, C ve diğer faktör eksiklikleri, Von Willebrand Hastalığı Tip III)
1- Faktör Aktivitesi % 2’nin altında (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş):% 80
2- Faktör Aktivitesi % 2-5 (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş):% 40
3- Faktör Aktivitesi % 5’in üstünde (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş):% 20

Üst Alt