Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum, işten çıkışım yapıldı..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
mart ayında aldığım %71 oranlı raporumla istanbul deftardarlığına başvuru yaptım geçen hafta beni aradılar raporda eksik var diyerek görevli memur beni hastaneye sevk edeceklerini söyledi bende raporu aldığım darıca farabi devlet hastanesine sevk aldım yazıda SFT yaptırmam isteniyordu. Hastene deki memur dosyamdan sft mi bulup fotokopi çekip posta yoluyla gönderecez dedi
1.merkez sağlık kurulu kabul edermi fotokopiyi
2.raporum onaylanırmı
3.diyelim raporum onaylanıp geldi işyerim beni işbaşı yaptığım gün çıkışımı verdi primim ve sigortalık sürem yetiyor emekliliğe başvuru yapinca çalışmamam sorun olurmu

Vergi indirimine başvuru ken çalışıyor olmanız yeterli daha sonrasında çalışmıyor olmanız önemli deil sft testinin fotokopisini göndermeleri de önemli deil önemli olan size verilen oran ve değerlerin uyması bir sıkıntı yaratmaz onaylanır vergi indiriminiz rahatsızlığınız neydi ve kaç oran verildi size

tip 2 diyabet kolestrol ve tansiyondan %38 solunum yetmezliğnden %40 işitmeden %18 ve dalak alındı benden ondanda %10 toplamda %71 aldım

hastane vergi dairesine gönderdikten sonra vergi dairesi ankaraya gönderecek 3 4 ay sürer istanbul öylede kayseriyi bilmem bizim avantajımız net ten bakabiliyoruz sistemden kayseride varmı bi araştır net ten

Solunum yolu astım mı KOAH mı sizin rahatsızlığınız fev1 değerini Biliyormusunuz sizde sft bir örneği varmı benimde sft istediler gönderdim onaylandı sizinde %71 almışsınız%40 altına düşürülmez murattial55

akciğerden ameliyat oldum kitle aldılar raporda J96.9 solunum yetmezlığı yazıyor fev1 1,39 %32 yazıyor

solunum oranımı düşürseler balthazard a %52 le onaylanır gibi gözüküyor ama sonuçta devletin işi belli olmaz

Fev1 değeriniz düşük aynen onaylanır geçmiş olsun

Arkadaşlar ben 17 aralık 2015 te kartal eğitim araştırma has sevk aldım 02.03 2016 heyete girdim %59 aldım hastane 5 nisanda vergi daire başkanlığına gmndermiş vergi dairesi 12 nisanda bakanlığa göndermiş bakanlık onaylayıp 26 nisanda tekrar vergi dairesine göndermiş bugün 03 haziran rapor daha iş yerime gönderilmedi vergi dairesinden dün aradılar işleme almışlar bir kaç güne kadar iş yerine gönderriz dediler evise pek aldanmayın benim rapor onaylandı geldi hala bakanlıktan onay bekleniyor yazıyor

Bakanlıktan onaylanıp vergi dairesine gelmesini bekleyin öyle itiraz edin

0312 415 32 06 bu numarayı arayın

eksik evrak tan sonraki süreç

lk once belirteyim martın 7 sinde başladigim seruvenim temmuzun 1 inde mutlu sonla bitti
istanbul deftardarligina basvuru tarihim 07.03 .2016
rapor bakanliga gonderildi cevap bekleniyor
17.03.2016
eksik evrak yazisi (sft)
12.05.2016
vergi dairesinin sft yi gonderisi
08.06 2016
ankara merkez saglik kurulunu aradim gorevli memur raporumun %71 le onaylandigini ve vergi dairesine gonderildigini soyledi
01.07.2016
benim gibi sonuc bekleyenlere allah gönüllerine göre versin
NOT: bazi arkadaslar okudugum kadariyla tekrardan kurula giriyor eksik evrekta ben oyle yapmadim raporu aldigim hastaneye sevk alip saglik kuruluna yaziyla gidip dosyamdaki sft yi istanbul defterdarligina posta yoluyla gonderttim

burokrasi

allah bir daha boyle kara gunler gostermesin vatanimiza milletimize
allah devletimize milletimize zeval vermesin
eminim bir cok arkadas benim gibi su sorunun cevabini ariyordur
ben ankaradan raporumun istanbul deftardarligina gelmesini bekliyorum bu darbe girisiminden sonra devlet islerinin isleyisinde aksama olurmu

murattial55

Az da olsa bi gecikmeye neden olabilir. Ama Maliye'de çok büyük bir sarsıntı olmuş değil. Alt kademe memurlarda önemli bir aksama olmaz.

arkadaşlar bide benim sorum olacaktı. bende 2 ay öncesine kadar vergi indirimi için defterdarlıga başvuru yaptım. ve bugün geldi sonuç ortopedik %46 raporum erciyes fakültesi adına. fakat şu an işten çıktım.ve çıkış olduğum iş yeri yazıyor kagıtta. başka bir yere girerken oranın adıyla tekrar göndermem mi lazım. yani her iş değişikli için farklı evrak mı gerekli yoksa bu gelen defterdar onaylı belgeli kağıtları her girdğim iş yerine mi götürecem. beni bi aydınlatın tşkler.

Halukgorgulu
Vergi indiriminiz sürekli ise ömür boyu ve tüm işyerlerinde geçerlidir.
Girdiğiniz işyerlerine nüshasını verin, zaten vergi indiriminiz olduğundan vergi indirimi uygulamaları sorun yaratmayacaktır.
Ancak vergi indirimi yazısı işveren adına hitaben yazıldığından farklı bir işe girdiğinizde işvereniniz bu firmaya özel yazılmış beni bağlamaz gibi bir yaklaşım sergileyebilir. Bu durumda orada çalkıştığınıza dair bir belge ile vergi indiriminizin kayıtlı olduğu vergi dairesine başvurarak vergi indiriminizin yeni işvereninize tebliğ edilmesini talep edebilirsiniz.

Ufukalp Tşk edrm bilgi verdiğiniz için fakat sürekli olup olmadığını bilmiyorum. rapor sürekli ama. bir de iş yeri işkurun typ istihdamından 8 ay il özel idaresinde çalıştım onun adına gelmiş. sonra süremiz bitti çıktık işten.

Selamlar
akadaşlar 03.04.2017 tarihinde sağlık kuruluna girdim. tüm oranlar 10.04.2017 heyet bitti ve kurula teslim edildi. Şimdide işyerinden çıkışım olucak bu gelişmeleri bozarmı ...

Üst Alt