Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurduktan sonra işten ayrılmam sorun olur mu?

hakaneksi

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

%54 sağlık raporum var vergi indirimine başvurdum, 5500 günü tamamladıgım için sgk ödemiyordum, vergi indirimi süreci için tekrar sgk girişi yaptım dosyaları teslim ettim, bakanlıktan cevap bekliyorum.

Soru: Şirketten çıkış yapıp sgk ödemelerini durdursam sorun olur mu bu süreçte ? boşuna sgk ödüyorum şu anda.

hakaneksi

15 gün kadar sigortalı kalmak iyidir ve yeterlidir. Sonra işten ayrılabilirsiniz.

Bülent hocamın dediği gibi 15 gün yeterli ben vergi indirim belgesi için 1 ay giriş yaptırıp sonra ayrıldım herhangi sorun sıkıntı olmadı

OturanBoğa son soru, emeklilik başvuru tarihinden itibaren mi geçerli ? yoksa onay tarihimi malum 2-3 aylık bir süreç var işlemde

hakaneksi

Emekliliğe başvurduğunuz ayı takip eden ay başı itibarı ile emekliliğiniz birikmeye başlar

OturanBoğa

son soru %44 ve %10 olmak üzere toplam %54 rapor aldım, bakanlıkta %40 altına inme ihtimali var mı ?

Üst Alt