Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden yararlanıyorum. Yeni bir işe girdiğimde yeniden mi başvuracağım? [Soru]

ROMEO

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben işten ayrıldım vergi indiriminden yararlanıyordum. tekrar işe girdiğimde yine rapor almam gerekiyormu_?
:?

Hayır yeniden başvurmuyorsun; ancak yeni işe girdiğinde vergi indirim,i numaranı söylüyorsun gerisi yeni işyerindeki mutametin yazışmalarına kalıyor.

Aynı ilde olduğu sürece herhangi bir işlem yapmana gerek yok. Yeni işyerindeki muhasebe biriminin senin beyanına karşılık vergi indirimi uygulaması yeterli. Ayrıca bir rapor vs. gerekmiyor yani...
Eğer yeni işyerin başka ildeyse, o zman defterdarlığa başvurup, vergi indirimi aldığına dair nakil belgesi alman gerek.

Vergi indirimini ne zaman ve hangi ayda aldınız? Bunu Defterdarlıktaki memur sorar ve öğrenirsin. Numaranız kayıtlıdır ayrıca dereceniz de kayıtlıdır. Siz numarayı yeni işyerine yada yeni ildeki defterdarlığa bildirirseniz(dilekçe ile) rahat işlem yaparlar: Nakil yada devam işlemi..

Üst Alt