Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Yeni raporuma karşılık bir şey yapmam gerekir mi?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar; EKPSS sınavını kazanmamla birlikte sağlık raporum(44) yeniledim, daha önceki sağlık raporumla birlikte almış olduğum vergi muafiyetinin yenisini almış olduğum sağlık raporuyla(51) etki durumu nedir ? İlerde emeklilik durumunda bir sorun teşkil eder mi ? Konuyla ilgili bilgilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

%40 üzeri rapor alarak yine yerini korumuşsun hala engelli katagorisindesin ondan dolayı olmaz bişey ve vergi indirimin de devam eder.

Vergi muafiyeti belgesini %44 lük raporumla almıştım işe giriş için tekrar rapor istediler ve bu oran %51 olmuştu tekrar vergi muafiyetine başvuru yapmadım aynı oran aralığında kaldığı için, şu an kamuda çalışmaya başladım vergi indirimi maaşıma uygulanmaması durumunda emeklilik zamanı geldiğinde ne gibi durumla karşılaşabilirim ?

Sakatlık indiriminden yararlanabilmek için bu hakkınızın olduğuna dair defterdarlıktan yazı alıp kurumunuza vermelisiniz... Bir sorunla karşılamazsınız yine emeklilikte.

Üst Alt