Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Yeni rapor ile yeniden vergi indirimine başvurabilir miyim?

kantutar42

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
arkadas bir bir sey sorucam benim 2006 ylına ait % 49 vergi indirimli raporum var bildirim bu raporum fakat 2011 rin yılının 5.ayında ait şahsi başvurumdan aldıgım özür oranım yükseldi agır özürlü daimi yazıyor raporum da % 70,4 oranım şimdi ben %49 oranlı eski rapora göre vergi indiriminden faydalanıyorum yeni raporumda oran yükseldi ne yapmam lazım yeni raporum la maliyeye gitsem olurmu % 70,4 yeni raporumun arkasındada diyorki 193 sayılı vergi indirmden faydalanmak için diyor bu raporda gecerlimi bana bir yol gösterirseniz sevinirim

Evet, elinizdeki raporu noterde çoğaltın ve o nüsha ile defterdarlığa başvurup 3. dereceden olan sakalık indirminin 2. dereceye yükseltilmesini talep edin.

Üst Alt