Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi sağlık raporuna itiraz ettim. 3 aydır sonuçlanmadı..?

Kadir Demirbağ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mart 2018 de vergi indirimi için başvurdum adana şehir hastanesine sevk edildim

benim rahatsızlıklarım uyku apnesi,sol göz görme kaybı,belde disk kayması ve şekerim var fakat hastanede bana gözümden dolayı %20 disk kaymasından %7 verildi ve bu rapor vergi dairesine yollandı
sonucu aldıktan hemen sonra il sağlık müdürlüğüne itirazda bulundum onlarda önde adana devlet hastanesine yolladılar orada göz %32 disk kayması için %7 rapor verildi

daha sonrasında il sağlık müdürlüğü hakem hastane olarak başka il'e mersin şehir hastanesine sevk verdi orada göz%32 disk kayması %7 şeker %20 toplamda %59 rapor verdi balthazar formülüne göre %49 süresiz rapor verildi

sonucu defterdarlığa götürdüm onlar da itiraz dilekçesi yazıp ankara'ya yolladı aradan 3 ay geçti ve sonuç bildirilmedi

yapmış olduğum itiraz kabul edilir mi
cevaplarsanız çok memnun olurum iyi günler dilerim.

merhaba,min %45 engeliniz olmak kaydıyla engel oranınıza bakılmadan bildiğim kadarıyla

** gerçek usul
** basit usul

olmak üzere vergilendirme yapılıyor ancak, basit usulde mal alıp satamıyorsunuz bende bunları biliyorum.

gerçek usul dede neredeyse normal vatandaş gibi vergi ödemesi yapıyorsunuz ...

Kadir Demirbağ[FONT=sans-serif]
Merhaba
Sonuç için biraz daha beklemeniz gerekiyor.
İnternet üzerinde dosya takibi yapabilirsiniz.

[/FONT]
ahmet22
[FONT=sans-serif]Sizin bahsettiğiniz durum iş yeri açmakla alakalı

[/FONT]

[FONT=sans-serif]Kadir Demirbağ
[/FONT]
https://www.engelliler.biz/forum/sakatlik-vergi-indirimi/55121-raporum-ankara-maliye-ye-gonderildi-sureci-nereden-ve-nasil-takip-edebilirim.html

ahmet22 benin asıl sorum şu 1. dereceden vergi indirimi alırsam emeklilik başvurusu yapmak
benim işlemler fazla uzadığı için en son yolladığım rapor kabul edilirmi.
Ne_Mutlu cevabınız için teşekkürler sizce onaylanırmı

Kadir Demirbağ
Paylaştığım linkte sizle aynı sorunu yaşayanların paylaşımları mevcut
İncelerseniz sonuç alabilirsiniz

Üst Alt