Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi müracaatı yaptım. Ne zaman sonuçlanır?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
7 Kasım 2013 Güncel:
yaklaşık 5 ay önce almış olduğum raporumu gelirler dairesine verdim .5 5 ayın sonunda elime geçti ve %41 lik vergi indirimi hakkını elde etti.:))
daha önce 4 kez denemiştim hepsi hüsranla sonuçlandı.(tekgözüm görmüyordu)alamadım. bende bel ve boyun fıtığıda varmış üçünün toplamı(%32 göz+%7 bel+6boyunfıtığı
emeklilik içğin başvuru yapacağım diğer arkadaşlarada ALLAH sabır versin hakkınızsa o eninde sonunda oluyor.herkezin ALLAH gönlüne göre versin.

[FONT=Verdana]______________
[/FONT]

geçen hafta aldığımA lik raporumu gelirler idaresine verdim.yeni bir yasa çıkmış maliye sağlık kurulu kalklmış dedim yok öle bişey diyorlar .raporu maliye sağlık kuruluna gönderecekler beklemedeyim 2 aya gelir

Vergi indirimi

merhaba Sigorta indiriminden yararlanmak için gereken belgeleri ilgili yerlere verdim. Acaba kaç ayda sonuçlanır. Bana arodaki bayan bir kaç ay dedi de.

1-2 ay işi zor arkadaşlar, çok yoğunlarmış. Mart sonunda verdiğim %44 rapor 14 nisanda ankaraya ulaşmış temmuzun sonunda belki sonuçlanabilirmiş. Sizin raporlarda ankaraya ulaştıktan sonra muhtemelen 3-4 ay sürecektir.

Ankara şuanda nisan ayı raporlarına bakıyor yaklaşım 3 ayı bulur eğer evrak eksik diye geri yollamazlarsa

ben subat ayında verdım evragımı..hazıranın son haftasında sonucu elıme ulastı.

benim üç ay bile sürmemişti ..

vergi indirimi 4 denemden sonra aldım

yaklaşık 5 ay önce almış olduğum raporumu gelirler dairesine verdim .5 5 ayın sonunda elime geçti ve %41 lik vergi indirimi hakkını elde etti.:))
daha önce 4 kez denemiştim hepsi hüsranla sonuçlandı.(tekgözüm görmüyordu)alamadım. bende bel ve boyun fıtığıda varmış üçünün toplamı(%32 göz+%7 bel+6boyunfıtığı
emeklilik içğin başvuru yapacağım diğer arkadaşlarada ALLAH sabır versin hakkınızsa o eninde sonunda oluyor.herkezin ALLAH gönlüne göre versin.

Hayırlı olsun, güncel bilgi için teşekkürler :)

Üst Alt