Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekliyim. Kontrol için kendi aldığım raporu SGK kabul etmedi!?

Özgür yalnızefe

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba ben 11/2024 vergi indirim emekli oldum raporup süreli ve 05/06/2025 de bitti tekrar yeni ledim 42 ve süresiz SGK ile konuştum hayır biz sizi yönlendireceğimiz hastane ye gidip yeniden rapor alacaksınız dediler yengilerken sgk ya gitmemiştim ne yapmalıyım acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi teşekkürler

@Özgür yalnızefe,
Sgk ya gidip kontrol muayenesi için sevk kağıdı isteyin. Hatta elinizdeki rapor hangi hastanedense aynı hastaneyi isteyin.
Sevk ile tekrar gidin hastaneye: başvuru yapıp doktor kontrolüne ve heyete girdiğiniz zaman ; elimde sizden aldığım çok yeni bir raporum var, hatta bütün tahlil tekkik vs sizde mevcut. Ssk kontrol muayenesi için sevk etti. Onun işin geldim ‘ diye vurgulayın. Aynı oranı yeniden onaylıyor hastane :)

Aynı olay benim başıma geldi maalesef, 😅
Ocak ta yenilemiştim Nisan da sevk ile geri gittim

Gittim üniversite hastanesine sevk verdiler yalnız agustos 12 ama bir sorun var 15 raporu son günü yetiştirmeyecek büyük ihtimalle emekli lik düşermi acaba

Üst Alt