Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile alınan aracın ardından vergisini ödeyerek araç alınabilir mi?

deepfreze

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar..

arkadaşlar ben %90 engelliyim kandi adıma ailemın kulanması için ötv siz bir araç aldım.

ben kendim kullanabileceğim ikinci bir aracı almak istiyorum bu ikinci araç için h ehliyyettide almam gerekiyor sanırım ikinci aracı da adıma tescil edersem birinci aracın vergi muafiyet durumu ne olur
ikinci araç için normal muklefıyet söz konusu olurm u
h ehliyeti alma konusunda nasıl bır yol izlemeliyim bir sıkıntı olur mu

önce ehliyetin olması gerek h sınıfı daha sonra özeltertibatlı araç kullanabilir raporu almalısın adına kayıtlı araç vardiyorsun türkiyeden sıfır aldıysan 5 yıl dolması gerek ikinci arabayı alabilmen için

h sınıfı ehliyetide sürücü kursuyla görüşmen gerek başka yolu yok bunun

eger 5 yıl dolduysa yeni araç alırsan onunda vergisi ödenmez 2 araçta vergiden muhaf olur

cevap için tşk ben ikinci aracı hemen almak istiyorum nasıl bir durumla kaşılaşırım. ilk aldığım aracın vergi muafiyeti devam edermi

Dilerseniz 100 tane araba bile alabilirsiniz.

Kural şu: 5 yıl içinde vergi istisnası ile sadece 1 araç alınabilir. Bunun dışında hiç bir kural veya sınırlama yok.

Üst Alt