Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için rapor alırken nerden başlamalıyım?

Sinan28

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
7
Vergi indirimi rapor alırken ne diye rapor başvurusu yapmam lazım engelli rapor durum bildirir vergi indirimi hangisini istiyorsak belirtmeliyimiyiz

Vergi indirimi için Engelli raporunuz yüzde 40 en az olması lazım. Vergi indirimi için engelli raporu şarttır. Alo182den sağlık kurulundan engelli raporu için randevu isteyin. Gününüz geldiğinde sağlık kuruluna tüm sağlık evraklarınızla gitmenize gerek yok enabızda kayıtlı. Hiç hastalık tehşisi yoksa sağlık kurulundan önce hastalıklarınızı doktor tarafından teyit ettirin. Sağlık kuruluna vergi indirmi istiyorum diyebilirsiniz başvuru sırasında.

@Nickverildi,

Randevuyu internetten de alabilirsiniz. MHRS yi açın, ilinizi seçin. ilçe seçmeyin, tüm ilçeler görünsün. Klinik olarak "sağlık kurulu erişkin" seçeceksiniz. Hastane de seçmeyin, her hastanede yok zaten. Ara deyip tüm müsait yerleri görün. Burada şuna dikkat edin, sağlık heyet raporlarının çok çeşidi var. Onların içinden engelli raporu verenlerden birini seçeceksiniz. Ben az önce sizin için istanbuldakilere baktım. Tek bir randevu çıktı: SAĞLIK KURULU MERKEZ(İŞE GİRİŞ, ENGELLİ RAPORU,VASİ TAYİNİ.)(G.O.P HASTANE Karayolları mah.)

Sadece 15 güne kadar müsait olan randevular görünüyor sanırım. Buradan ara ara bakıp müsait bir yer bulduğunuzda randevu alabilirsiniz.

Yaz geldi, memlekete vs gidecekseniz, oradaki hastaneler daha müsait olabilir, bunu da değerlendirin.

Rapor alırken rapor kullanım amacı diye satır var rapordo burda ne yazdığı önemlimi ben vergi indirimli çalaışmak için alıyorum diyeli, engelli raporu demem yeterli olmazmı

@Sinan28,
Sağlık kurulları için randevu bulmak imkansız en kolayı sgk a gidip hastaneye sevk istemek . O zaman randevu engeline takılmıyorsunuz

Süreli raporumu yeniletirken raporum düştü alana kadar hastane hastane dolaştım genel kreterlerle oran veriliyor ama her doktor farklıda değerlendiriyor yani doktorun insafına kalmışız puanlamada biraz daha insani vicdani olan insan cıkmasını dua ettim karşıma ve sonunda raporum süresiz olarak aldım, inşallah bütün bu stres sıkıntıları çeken arkadaşarlarda tez zamanda istedikleri raporlarını alırlar, insanı baya stres sıkıntıya sokuyor bu engelli hakalarımızı almakta zorlanmak herşeyin hayırlısı olması dileğiyle

Üst Alt