Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkım varken sakat statüsünde çalışmam şart mı?

CACEVIK

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Eski işyerimde Engelli kadroda çalışıyordum . Vergi dairesine yaklasık 2 ay önce basvurumuda yaptım . Eski işyerıme vergı daıresınden suanda zarf gelmiş . Ancak şuan ben normal kadroda çalışmaya başladım . Sigortam yapılalı yaklasık 10 gun oldu . Engelli kadrodan cıkıp normal kadroda calışmam bır suç arzeder mi? Eger öyle olacaksa sımdıkı iş yerıme bılgı verecegım yenıden engellı kadroya gececegım .

Bilgili arkadasların Cevaplarını beklıyorum .

Tesekkurler .

Engelli olarak çalısmak => Vergi indirim kazandınsa maaşında derecene göre artma demektir. benı su anda 701 tl alıyorum vergi indirim olduğu için 730 tlye cıkıyor bu. 3ncü derece vergi indirim benımkı sızınkını bılemıcem ama +sı var yani :)

vergi indirimli çalışırken daha fazla maaş alırsınız.

vergi indiri almanız emeklilikde önemli , indirim yazısı geldiyse bunu belirtin işveren içinde bu avantajlıdır.ama belirtmezsenizde tek eksik alacağınız küçük bir tutar olacaktır.

Üst Alt