Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumdan %88 rapor aldım. Maaşıma ne kadar yansır?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar herkese selamlar. özürlü kadrosundan meb de işe başladım. dün itibariyle vergi indirimi için %88 rapor verdiler bu maaşıma ne kadar yansır. net maaşım 1150 tl. bilgisi olan varsa lütfen yazsın cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bülent bey, bunun rapor oranıyla ilgisi var mı? Benımki %52 bende yenı başvurdum benımkisi ne kadar yansır ?

düz mantıkla yarısı kadar olur galiba müge hanım. özür sınıfları 3 dereceye ayrılıyor. yine de bülent bey en iyisini bilir. iyi günler.

Bekir bey teşekkür ederim. Evet bülent bey en iyisini bilir. Diğer sorulardan vakit bulabilirse bunu da cevaplar ;)

haklısınız müge hanım. gercekten yoğun oluyor bülent bey sağolsun elinden geldiği kadar da yardımcı oluyor. sizde mi meb de çalışıyorsunuz. özür oranı düştükçe miktarda düşüyor. kolay gelsin....

birinci derece %80 ve üzeri sakatlar için 102 TL,
ikinci derece %60-%79 arası sakatlar için 49.50 TL,
üçüncü derece %40-%59 arası sakatlar için 24.00 TL
Maşınıza yansıması gereken tutarlar bunlardır...
Şu ayrıntı şartı ile:

Yansıyacak oranlar ücret ve AGİ ye göre değişiklik gösterir.Gelir vergisi sıfıra düşmediği sürece tamamı yansır,yoksa tahakkuk eden vergi kadarı yansıyacaktır.

Yansımasa da olurmuş ya :D
çok teşekkür ederim Bülent bey.

jandarma erol; meb sınavına girmedim. Daha doğrusu yaşım tutmuyordu :D özel sektördeyim. Teşekkürler.

arkadaşlar meb de yardımcı hizmetliler sınıfında çalışıyorum 1. derece vergi indirimi alırsam maaşımda ne kadar artış olur. cevaplar için teşekkür ederim. kadroluyum.

Üst Alt