Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvuruma Ankara'dan eksik belge yazısı geldi. Süreç nasıl işler?

S.Uğur

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ankara Maliyeden karar verilemediğine ve eksik belge olduğuna dair yazı geldi. Yazı o kadar uzun ki sadece ekte belirttikleri iki belgeyimi yeniden rapormu istediklerini anlamakta bende hastanede güclük cektik. En sonunda eksik iki belgeyi hazırladık. Tansiyon içind ahiliye dr u bir kagıda başvuru tarihimdeki barkodu ekleyerek, tansiyonumu ve tanımı yazdı, imzaladı. Birde solunum fonskiyon testim eklendi. Böyle bir tecrübe yaşayan var mı ? Bir kapak yazısı vs gerekir mi ? Eksik belge gönderiminde süreç en temiz nasıl işler.

Altta verilen özet :
Hipertansiyon klasının bildirilmesi,Solunum fonksiyon testinin gönderilmesi

İstenen yeniden rapor değil özette belirtilen eksik test ve bilgilerdir.
Onlar tamamlanıp durum bildirir rapor şeklinde sunulur, bu şekilde dönüş çok ender değil hastanede bilirler ve ona göre işlem yaparlar merak etmeyin.

S.Uğur

ben 1 ay kadar önce yaşadım. Hastane raporu elime bile vermeden eksik test sonucunu ekleyip vergi dairesine yolladı. Beklemedeyim. Yalnız yaz aylarında izinlerden dolayı işlemler çok yavaşlamakta. Raporum 1 ay oldu ilçe vergi dairesinden İl vergi dairesi başkanlığına gelemedi. Vergi dairesi başkanlığından sordum böyle dediler.

Üst Alt