Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkım var. Oranı yükseltip emeklilik avantajı sağlamalı mıyım?

meltemakarca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bir şirkette 12 sene calıstıktan sonra pandemi nedeniyle işten cıkarıldım. Çalıştığım donemde % 50 rapor alarak vergi indirimine başvurmustum ve onaylanmıştı.

Az görme engelim var. Son yıllarda artış oldu. Eğer yeni bir rapor alarak % 60 rapor alırsam hemen emekli olabiliyorum yoksa 2 senem daha var.

Kafama takılan soru su birinci yolda 2 sene bekliyorum SGK ya gittim. Oradaki memur 2 sene sonra gel emekllie başvur tekrar rapor almana gerek yok raporun sürekli dedi

Diğer yol tekrar rapora başvurmak ve % 60 almaya calısmak bu durumda tekrar vergi indirimine başvurmam gerekiyormus yani süreç tekrar başlayacak fakat vergi dairesi eğer raporunuz onaylanmazsa elinizdeki hakkı da kaybedebilirsiniz dedi. Ankara raporu & 40 altına düşürürse erken emekli olamıyorum.

Sizce rapor oranı düşer mi ? Siz olsanız ne yapardınız ?

yeni bir rapor risktir bence çünkü günden güne oranlar düşüyor pirinç almaya giderken evde ki bulgurdan olmayın.karar yine de sizin

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?

Üst Alt