Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim hakkı olanlar da Ulaşım kartlarını birkaç yılda yenilemeli mi?
Merhaba,
Ulaşım kartları bazı illerde 1 yıl bazı illerde 2 yıllık veriliyor sürekli vergi indirim raporu olanlar bu kartları yenileme zamanında raporu yenilemelerine gerek varmı
bozkara mrb öncelikle vergi indirmi ayrı ulasım kartı ayrı
Ulaşım kartına aile ve sosyal politikalar bakanlığı engelli
KArtı verilirken engelli raporunuza göre düzenlenir rapor süreli ise karta süreli olur sürekli ise rapor karta sürekli daimi olur.
Merhaba@umut2135
Yanlış anlamadıysam ulaşım kartını yenilerken bakanlıktan alınan kartın gösterilmesi yeterli olur.Ben hastaneden aldığım rapor ile ulaşım kartı çıkarttım(bakanlıktan henüz kartım gelmediği için) görevli değişim zamanı güncel tarihli rapor olmalı dediği için çelişkiye düştüm.
Merhaba umut2135
Elimdeki rapor sürekli buda birçok sorunun cevabını çözmüş oluyor.
Teşekürler
Sizin verdiğiniz numara ile Ankara dan sonucu öğrenmiştim akabinde yazı iş yerim büyük mükelleflere bağlı olduğu için İstanbul vergi dairesi müdürlüğüne 2 gün önce gönderilmiş burada izlemem gereken bir yol var mı sadece bekleyeceksem iş yerine yazının gönderilme süresi ile ilgili güncel bilginiz varmı.