Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı almak için nasıl bir yol izlemem gerekli?

yasin258

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kolay gelsin daha bugün başladığım fabrikaya

Maaşımı almadım oradaki işçiler dediler vergi indirimin var mı?Alalım dedim onuda!Yanlız;

1-Emeklilik olayı nasıl oluyor onu anlamış değilim?Sgk engelli olarak giriş yapılırsa aynı şey olmuyor mu?

2-Bu aldığımız sadece maaşa mı yansır?

3-2011/7/26 tarihinde giriş oluyorsa ne zaman emekli olabilirim???

http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Evet, maaşına yansır. Vergi indirimi ile emekliliğinin bir bağı yok.

Ne zaman emekli olabileceğin, emeklilik zamanın geldiğinde alacağın rapordaki orana bağlı:

2008_sonrasi.PNG

Tamam maaşımıza ne kadar yansır peki?? yüzde 54 raporum var benim

ve 16 yıl hizmet süresi mi istiyor devlet ve bir de 4000 gün benim anladığım kadarıyla o zaman 4000 günle iş bitmiyor doğru mu bülent abi?

Ve ayrıca benim raporum sürekli yani bir süre koymadılar ömür boyu o zaman emeklilik başvurusu yapılınca bir daha mı heyete giriyorum???

arkadaslar bende 2004 te özel bi sökterde işe basladım kampanyalıda olsa 7 senede 1700 gun sıgortam var artı %90 üzerinden vergı ındırımınden vaydalanıyorum kendim nakilliyım esimde nakilli onunda %70 raporu var baska rahatsızlıklarıda ((( var)) ssk dan baska birseylerden
faydalanabılırmıyız bılmedıgımız birseylere varmı kendim kampanya işcısı oldugum için şimdiden tskler.

Üst Alt