Arkadaşlar ben vergi indirimi için 2 ay önce falan başvurmuştum.
Raporumla aynı oranda onaylanarak iş yerime ulaştı.
Ancak konuyla ilgili henüz bir şey yapılmadı.
Muhasebeci ile konuştum önce Ankara iş kur il müdürlüğüne oradan alacağım belgelerle ulucanlar SGK ' ya gitmem gerektiği söylendi.ve benim gitmemin daha iyi olacağı söylendi.işlemlerden sonra engelli statüsünde tescil edilmiş olacakmışım çalışan olarak ve sonra vergi indiriminden yararlanacakmışım.
Bu işlemleri yapan var mı süreç ne kadar sürüyor.
Bir de sormak istediğim ben bu işlemleri yapmasam vergi indirim belgem boşa mı gidiyor?
Emeklilikte kullanamıyor muyum yada herhangi faturalarda indirim için?
Patronum acayip sinir bir insan gerçekten vergi indiriminin maaşımda sağlayacağı 3-5 kuruş için onunla muhatap olmak istemiyorum.
Ama ne yapmalıyım bilemedim.
Yakaladığım şansı da geri tepmek istemiyorum.
Raporumla aynı oranda onaylanarak iş yerime ulaştı.
Ancak konuyla ilgili henüz bir şey yapılmadı.
Muhasebeci ile konuştum önce Ankara iş kur il müdürlüğüne oradan alacağım belgelerle ulucanlar SGK ' ya gitmem gerektiği söylendi.ve benim gitmemin daha iyi olacağı söylendi.işlemlerden sonra engelli statüsünde tescil edilmiş olacakmışım çalışan olarak ve sonra vergi indiriminden yararlanacakmışım.
Bu işlemleri yapan var mı süreç ne kadar sürüyor.
Bir de sormak istediğim ben bu işlemleri yapmasam vergi indirim belgem boşa mı gidiyor?
Emeklilikte kullanamıyor muyum yada herhangi faturalarda indirim için?
Patronum acayip sinir bir insan gerçekten vergi indiriminin maaşımda sağlayacağı 3-5 kuruş için onunla muhatap olmak istemiyorum.
Ama ne yapmalıyım bilemedim.
Yakaladığım şansı da geri tepmek istemiyorum.