Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusu için dilekçe örneği..?

Yusuf89t

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
oturan boğa selamın aleykum vergi indirimi için baş vuracam tokatta yaşıyorum gönderdiğiniz linkte İstanbul vergi dairesi yazıyor. tokattan başvuracağım için tokat vergi dairesinden ayrıyetten dilekçemi almam gerekiyor.

Yusuf89t

İş yerinin kağıt vermesi lazım sana o kağıt ile bağlı olduğu gelir iadere başkanlığına gidiyosun orda engelliler birimi varsa kadın 2dk hazırlıyor ankara gönderiyor raporunu raporunj ya noterden tasdikli olacak yada gerçeği gidecek aslı gibidir kabul edilmiyor. 1 ay içinde sonuç geliyor. 1. 2. 3. derece olarak ona indirim yapılıyor belirli oranalrda vergi ödemiyosun maaşuın biraz artıyor o kadar :)

Bu gün yaptım işlemi iki belge verdi maliye birini kendim doldurdum diğerini sigorta girişini apan dükkanın muhasebecesi doldurdu.Ayrıca işe giriş bildirgesi de verdi muhasebeci onu istiyorlar.Daha gidip maliyeye teslim etmedim.

Yusuf89t
İşyerinizden alacağınız orada çalıştığınıza dair yazı ve varsa raporunuzla vergi dairesine gidin orada hazır form şeklinde matbu evrak vardır.

Üst Alt