Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum onaylandı, fakat muhasebe ne yapacağını bilmiyor?

TIBET26

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 22/10/2008 yılında vergi indirimi için başvuru yapmıştım. % 70 ve ikinci dereceden onaylanmış. şuana kadar hiç para almadım. muhasebeye söylüyorum ama hiç bilgileri yok
Bu konuda ne kadar birikmiş param vardır acaba ve ne yapmalıyım?

arkadaşım o yazının aslını sen sakla ilerde işine çok yarayacak.önemli olan o belge zaten sana parasal anlamda çok bir faydası olmaz o belgenin çünkü asgari geçim indirimi çıktıktan sonra sakatlık indirimi sadece emeklilikte işimize yarıyor

aslını işyeri aldı bana vermek istemedi o zaman aslını almak zorundayım galiba

gelir vergini hesaplarken aylık 330,00 tl muaf tutacak.Geriye dönük 6 aylık içinde ( 6* 330,00 : 1.980,00 tl ) kazancından gelir vergisini hesaplarken bu tutarıda indirmesi gerekecek.

Normalde bunu getirisi aylık en az 49,50 olacak.(6 aylıklar hariç)

Eğer maaşın biraz yüksekse muhasebecine şunu söyle;

seni 6 ay 1.derece (yani 670,00 tl) den muaf tutsun.6 ay sonuda normale yani 330,00 a çevirsin.

%70 vergi indirimi ile ne kadar para alabilirim

merhaba %70 vergi indirimim onaylandı ne kadar geri ödemesi olur acaba

vergiden para almiyoruz. vergi indirim raporu sadece emeklilikte işimize yarıyor..
bende 2 ci derecedeyim 11 yıldır calişiyorum vergiden 1 kuruş almadim.

vergi kesıntısı olmuyo arkadaşlar şirketler o vergiyi düşüğyor fakat bize dönmüyor isteyeceksınız arkadaşlar

Üst Alt