Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başcurusunda oran düşer mi? Düşerse bu durum memurluğumu etkiler mi?

haritaci21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben ülseratif kolit hastasiyim. Ve lomber diskopati yaziyor fitiklarim var birkac tane o galiba bu diskopati yazan sey.ikisinden toplam rapor oranın %77dir. 2013 tarihli ve süreklidir.
Kamuya memur olarak atandım vergi indirimi için basvurmadim. Anakarada oran dusuruluyormus diye duydum. Benim öğrenmek istediğim su: ben vergi indirimine basvursam rapor oranim düşer mi? Düşerse ne kadar düşer? Ve en önemlisi memurlugumu etkiler mi?? Yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler

haritaci21

raporunuzun düşmesi memurlugu etkilemez ankara ila düşürüyor raporları diye bir şey yok bazı raporları yükselte biliyorda kurumun isiyatifi

polio sekeli değilsen rahatsın kimse düşürmez :)

Üst Alt