Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesine raporumu gönderdim, eksik bilgi nedenyle hastaneye sevk ettiler..?

cakabo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]slm ıyı akşamlar bülentbey [/FONT]

[FONT=sans-serif]yuzde 62 raporumu istanbul vergı dairesıne muracat ettım [/FONT]
[FONT=sans-serif]ankaraya yolandı eksık evrak dıye gerı geldı ortopeti bulguların tam yasılması ıcın[/FONT]
[FONT=sans-serif]bugun gıttım doktorla görüşdüm ne isdedılerse fılım valan doktorun bana yasdığı SOL KALÇADA 2 KOKSARTOZ. HASTANIN HER IKI DIZ ARTROZU MEVCUT. SOL DİZ FLEXİYONU 90 DERECE.EXTANSİYON DERECE SAĞ DİZ FLEKSİYONU 100 DERECE EXTANSİYON 0 DERECE SAĞ ALT EXTREMİT 4 CM KISALIK NEDEMEK OLUYOR [/FONT]

[FONT=sans-serif]ANLAMADIN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİN öncekıler kulak yüzde 5 sırtım yüzde 20 fizık 10 ortopedi 50 toplam 62 öncekınde ayak kısalığımı unutmuşdum söylemeyı şimdi onu da ekledım onaylanırmı acaba[/FONT]

[FONT=sans-serif]ayrıca fılımlerımıde yoladım ankara fılımlerımıde istemişdi cok koşdurdum RABIM EMEKLERIMIZI BOŞA CIKARMAZ İNŞALLAH onaylanır bu tefa[/FONT]

[FONT=sans-serif]sırtım ıcın 20 fizik 10 kulak 5 bunları istemedıler ortopetıyı istemişler sağ ayak kızalığınıda ekledım onaylanırmı[/FONT]

[FONT=sans-serif]oturanboğa cevabınızı bekliyorum yardimci olursaniz[/FONT]

cakabo

Fazladan ayak ile ilgili değerlendirme eklendiğine göre, bence onaylanacaktır...

Üst Alt