[FONT=sans-serif]Selam arkadaşlar konuyu hemen anlatıyorum[/FONT]
[FONT=sans-serif]Babam 2014 yılında vefat etti[/FONT]
[FONT=sans-serif]Babam vefat etmeden önce yani 2008 yılında toki ye giriyor ve bir banka üstünden toki den kira der gibi[/FONT]
[FONT=sans-serif]ev almak icin anlaşma yapıyor ve bankadan toki kredisi alıyor ve kira öder gibi her ay taksitlerini ödüyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]hic aksatmadan ve 2014 yılında babam vefat ediyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]şimdi babam bankadan kredi anlaşması yaparken banka dogal olarak sigorta yapması gerekmiyormu ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]yani babam vefat ettikten sonraki kalan borcunu sigorta karsılamı gerekmiyormu ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]dun bankaya gittim banka bilgi vermedi bankadan babamın hesap dokumunu aldım[/FONT]
[FONT=sans-serif]buraya hesap dokumunun resmini koyuyorum resımde ozel yerleri sildim[/FONT]
[FONT=sans-serif]bu hesap dokumune gore[/FONT]
[FONT=sans-serif]babamın sıgortası varmı ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]babam öldukten sonra sigorta evin kalan borcunu kasılaması gerekmıyormu ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]ve benden habersiz toki evi geri iade almış bankadan bu nasıl oluyor ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]tokiyi aradım toki bılde bilgi vermiyor ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]sizden istegim bu resimdeki hesap dokümüne gore ne yapmam gerekli[/FONT]
[FONT=sans-serif]sadece bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsın tesekkurler,
ilk hesap acılış tarihi
[/FONT][FONT=sans-serif]
[/FONT][FONT=sans-serif]
Konut teslim belgesi
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Tüm odemeler ve hesap dökümü
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Babam 2014 yılında vefat etti[/FONT]
[FONT=sans-serif]Babam vefat etmeden önce yani 2008 yılında toki ye giriyor ve bir banka üstünden toki den kira der gibi[/FONT]
[FONT=sans-serif]ev almak icin anlaşma yapıyor ve bankadan toki kredisi alıyor ve kira öder gibi her ay taksitlerini ödüyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]hic aksatmadan ve 2014 yılında babam vefat ediyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]şimdi babam bankadan kredi anlaşması yaparken banka dogal olarak sigorta yapması gerekmiyormu ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]yani babam vefat ettikten sonraki kalan borcunu sigorta karsılamı gerekmiyormu ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]dun bankaya gittim banka bilgi vermedi bankadan babamın hesap dokumunu aldım[/FONT]
[FONT=sans-serif]buraya hesap dokumunun resmini koyuyorum resımde ozel yerleri sildim[/FONT]
[FONT=sans-serif]bu hesap dokumune gore[/FONT]
[FONT=sans-serif]babamın sıgortası varmı ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]babam öldukten sonra sigorta evin kalan borcunu kasılaması gerekmıyormu ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]ve benden habersiz toki evi geri iade almış bankadan bu nasıl oluyor ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]tokiyi aradım toki bılde bilgi vermiyor ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]sizden istegim bu resimdeki hesap dokümüne gore ne yapmam gerekli[/FONT]
[FONT=sans-serif]sadece bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsın tesekkurler,
ilk hesap acılış tarihi
[/FONT][FONT=sans-serif]
[/FONT][FONT=sans-serif]
Konut teslim belgesi
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Tüm odemeler ve hesap dökümü
[/FONT]
Son düzenleme: