Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasi tayini ne anlama geliyor? Kısıtlı olmak istemiyorum..? [Hukuk]

hacıemre

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mahkemeden kağıt geldi babamı vasi yapıcaklar bende kısıtlı adayım bu ne demek oluyor tamda sınav zamanı kısıtlı olmak ne oluyor acaba yardım lütfen

Ekpss ye girip memur olmak istiyordum kısıtlı olursam memurluk yapamazmıyım bilen birileri açıklarsa sevinirim...

doktora rapora gideceksin orda düzgün davran vasi atamasınlar doktorla güzel mantıklı konuş kısıtlı olmak istemiyorum de

Kısıtlı olmak ne oluyor kısıtlı olmak istemiyorum

Biri yardım etsin raporum var yüzde 45 sizofreni kısıtlı olmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor acil yardım

Mahkemeye ne için başvurulmuştu? Kısıtlılık talebi kim tarafından istendi?

Kısıtlılık davasını k.h yazıyor kamu hakları açmış 1 ay samsun ruh ve sinir hastanesinde kaldım ben itiraz etsem olurmu oturanboğa memur olmak istiyorum bu kısıtlılık etkilermi itiraz etsem ne olur saygılar

Siz bir şey için bir kuruma başvurdunuz ve onlar da kısıtlılık kararı verilmesi için dava mı açtı. Anlamadım ki. Mahkemeye başvuran kim ya da hangi kurum? Evrak üzerinde DAVACI olarak kim görünüyor?

Şöyle davacı k.h yazıyor kısıtlılık ne dostum memur olmama engel olurmu ben istemesem kısıtlı olmayı ne olur saygılar...

Tam iyileştiğimi düşünüyorum nereye basvurmam gerek nasıl ispat ederim teşekkürler...

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birinden (tedavi gördüğünüz hastane bu listede varsa oradan) bu yönde bir rapor almayı deneyebilirsiniz. Alacağınız böylesi bir raporu EKPSS için de yukarıda bahsettiğiniz kısıtlılığın ortadan kaldırılması için de kullanabilirsiniz (ama mahkeme yine de kendisi bir hastaneye sevk isteyeceğiktir diye düşünüyorum. Ya da adli tıp kurumu'na...)

Tesekkürler

Abi ben pazartesi doktora gidicem dicem tam iyileştim heralde bi hastanede müşade altında tutar ama kesin kararım iyileştiğimi ispat edicem

Üst Alt